kronika

Nesreča na avtocesti, promet oviran

19.8.2014 | 07:10 | M. K.

Nesreča na avtocesti, promet oviran

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na dolenjski avtocesti zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas med priključkoma Trebnje/vzhod in Trebnje/zahod proti Ljubljani. Prometna nesreča pri predoru Leščevje se je zgodila ob 6.10 uri.

Ponoči ob 0.04 je na Trgu zbora odposlancev v Kočevju gorelo v zabojniku za odpadke. Požar so pogasili gasilci PGD Kočevje.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog danes:

- med 7.30 uro in 8.00 uro ter med 14.30 in 15.00 uro na območju transformatorske postaje Mirna šola;

- med 8.00 in 12.00 uro na območju transformatorske postaje Medvedjek.

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 12.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RAZBORE 1981, od 8.00 do 12.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. NEMŠKA VAS.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice danes med 9.00 in 11.00 uro na območju transformatorskih postaj Silovec in Sromlje - vas.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava