košarka

Tudi košarkarice začele s pripravami

20.8.2014 | 10:00 | B. B.

Foto: arhiv

Foto: arhiv

Novo mesto - Ta teden so s pripravami na novo sezono pričele tudi košarkarice Krke in sicer z vsemi selekcijami. Pod vodstvom trenerjev Saša Rebernika, Matjaža Cerkovnika, Michela Bordeliusa in Matije Frančiča vadijo članice, mladinke, kadetinje, starejše pionirke, mlajše pionirke in najmlajše pionirke.

Kot pravi predsednik kluba Miran Jerman, priprave potekajo po načrtih, težavo pa jim povzroča pomanjkanje terminov za treninge, saj telovadnici šol na Grmu in Drski prenavljajo oziroma urejajo, tako da včasih skupaj v Marofu trenira tudi po 60 igralk.

V sezoni 2014-15, ki se bo začela 20. septembra, bo na tekmovanjih Košarkarske zveze Slovenije sodelovalo kar sedem selekcij Krke. Članice bodo nastopile v 2. ligi, nastopile pa bodo še selekcije U-19, U-17, U-15, U-13, U-11, U-9.

V klubu so se tudi kadrovsko okrepili z novim trenerjem, prišel je Matija Frančič, Sašo Rebernik pa bo po novem redno zaposlen v klubu. Nabavili so tudi nov kombi za prevoze na tekme. Trenutno je v Krki registriranih okoli 120 igralk.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava