dolenjska

Zabavno poletje v Krajevni knjižnici Škocjan

21.8.2014 | 19:05 | L. M., foto: Zala Štamcar

Zabavno poletje v Krajevni knjižnici Škocjan

Škocjan - V enoti Knjižnice Mirana Jarca v Škocjanu so letošnji avgust že drugo leto zapored priredili niz zabavnih in ustvarjalnih poletnih delavnic z naslovom Zabaven je poletni dan v knjižnici Škocjan. Tako so vsak avgustovski ponedeljek med 10. in 12. uro ustvarjali v senci Metelkovega doma, se družilo in igrali.

Zabavno poletje v Krajevni knjižnici Škocjan

Kot pravi Zala Štamcar iz Krajevne knjižnice Škocjan, so delavnice namenjene tako predšolskim otrokom kot osnovnošolcem, radi se jih udeležijo tudi starši. Izdelane umetnine lahko otroci odnesejo domov.

Do sedaj so izvedli že tri delavnice. Prvi ponedeljek v avgustu je bila delavnica z naslovom Bodi moj prijatelj, na kateri so izdelali zapestnico prijateljstva in zabavno igro svinčnik in stožec, 11. avgusta Tišina, prosim, ustvarjamo, kjer so ustvarjali »voljokaz« in eko avto, tretji avgustovski ponedeljek pa so imeli Obisk iz daljne Antarktike, izdelovali so pingvine.

Na zadnjem srečanju prihodnji ponedeljek bodo ustvarjali Vrvohodca za spomine oziroma nosilec fotografij lepih poletnih dni in doživetij. Vreme jim je bilo do sedaj kljub muhastemu poletju izredno naklonjeno in upajo, da bo tako tudi na zadnjem srečanju. Vse zainteresirane lepo vabijo.

V galeriji si lahko ogledate umetnine otrok, ki so nastale do sedaj.

‹ nazaj

Galerija (8)

SKOC01
SKOC02
SKOC03
SKOC04
SKOC05
SKOC06
SKOC07
SKOC08

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava