posavje

Ivan Molan kot samostojen kandidat za župana

26.8.2014 | M. L.

Ivan Molan in Dražen Levojevič na današnji konferenci za novinarje. (Foto: M. L.)

Ivan Molan in Dražen Levojevič na današnji konferenci za novinarje. (Foto: M. L.)

Brežice - Ivan Molan, sedanji brežiški župan, bo na letošnjih lokalnih volitvah nastopil kot samostojen kandidat za župana občine Brežice. To je sporočil danes na konferenci za novinarje v Mestni hiši Brežice. Za kandidaturo bo zbral podpise volivcev, pričakuje tudi podporo več strank, ne samo SDS, katere član je.

Molan pričakuje široko podporo, saj je, kot je poudaril na današnji konferenci, deloval vse čas povezovalno. V občinskem svetu je vodil politiko sodelovanja, s katero je dal možnost sodelovanja vsem strankam in posameznikom. S politiko povezovanja so po njegovem v občini izpeljali veliko naložb in dosegli veliko drugih skupnih ciljev.

Na današnji tiskovni konferenci je sodeloval tudi direktor Splošne bolnišnice Brežice Dražen Levojevič, ki je kot predlagatelj kandidature vročil Molanu svojo podporo.

Levojevič ga je, kot je pojasnil danes, predlagal za kandidata za župana zato, ker je Molan kot človek in kot župan podpiral bolnišnico, ko ji je grozilo zaprtje oziroma zmanjševanje dejavnosti. Direktor Dražen Levojevič tudi želi, kot je dejal, dejavno sooblikovati program županskega kandidata v tistem delu, ki zadeva zdravstvo.

Danes so začeli zbirati podpise v podporo kandidaturi Ivana Molana. Zbiranje bo trajalo do 3. septembra. Takrat bo podpise prevzel na stojnici pred Mestno hišo Brežice, kjer se bo tudi pogovarjal z občani.

Ivan Molan bo, če bo ponovno izvoljen za župana, še naprej vodil politiko, s katero bo občina ostajala gospodarsko in socialno stabilna. Občina bo sofinancirala, npr., staršem plačilo vrtca in občanom komunalne dajatve, za društva bo namenjala vsaj toliko denarja kot doslej. Okrepila bo v okviru socialnega podjetništva mrežo pomoči za starostnike na domu. V občini so že zgradili nekaj poslovno gospodarskih con in kot prihodnji župan bi si prizadeval, da v te cone pridejo podjetja. Kot je napovedal danes, bi občina pod njegovim vodstvom tudi prenavljala ceste. Molan bi si kot ponovni župan prizadeval, da bi se v občini povezovala kmetijstvo in turizem, v kmetijstvu bi podpirali tudi ekološko pridelavo. Po Molanovih besedah morajo v občini tudi v prihodnje obdržati javne državne ustanove, ker zaposlujejo veliko ljudi.

Današnje tiskovne konference sta se udeležili tudi Katja Čanžar kot predstavnica kandidata za stike z javnostmi in Patricia Čular. Molan je dejal, da z njima kot župan že dobro sodeluje in da je prepričan v tako dobro sodelovanje tudi v prihodnje.

Zvočni zapisi

Dražen Levojević, vlagatelj županske kandidature Ivana Molana

‹ nazaj

Komentarji (16)

26.8.2014Ocenirudi se čudi 
Molan misli da je pust ali prvi april ko na takšnih samopromocijah razlaga o svoji povezovalnosti hehe. To so okusile civilne iniciative, o praznih industriskih conah ne gre zgubljati besed, o dragih komunalnih storitvah ob ustanovitvi nove (SDS) komunale občani zavijajo z očmi in še bi se dalo naštevati. Sporočilo desetletnemu SDS vladanju je sledeče.... TIK TAK TIK TAK in po petem oktobru papa SDS in VELIK PAPA Molante.
27.8.2014Ocenine se čudit rudi 
Molan ni samostojen kandidat, podpira ga v celotni arest Dob s patirjem na čelu!
27.8.2014Ocenivolk 
Slišal sem ali se mi sanja da bo gospod Molan prisoten na odprtju nove proizvodne hale v kateri bo našlo zaposlitev novih 300 brezposelnih saj je zelo dejaven na pridobivanju novih investitorjev v industrijskih conah podpira ga pa še eden tako sposoben kot je on vse to so zgodbe za majhne otroke iz vrtca v katere ne verjamemo niti oni več gospod Molan si naj ogleda samo urejenost okolice -savana okrog Čateža , okrog šolskega centra okrog mejnega prehoda Obrežje. O čem govori ta človek tak izgled občine ne daje vtis o nekem velikem in sposobnem županu. Hvala Bogu je pa res nekaj sposobnih županov v državi. Še ena zgodba o uspehu in mali Švici ki se je tragično končala, volivci odprite oči in končno dajte priložnost nekemu novem županu da del slovenskega Kosova pripelje v boljši jutri. Vprašajte se še enkrat koliko je sedanji župan uspešen koliko delovnih mest je uspel pripeljati v občino tisti proizvodnih in ne administrativnih NIČ in zato razmislite ali ga boste volili še enkrat.
27.8.2014Ocenini smešno 
debelih deset let vladavine tega ...eh si ne zasluž tud pljuvanja ne... to je v glavnem blo brežiških deset let mračnega srednjega veka... sm radoveden al je še kak naivnež u občini da ga bo volu razen njegovih kruhoborcov ku so dobil službe po občinskih pisarnah, novi (najcenejši hehe)komunali in zavodih ki so v občinski lasti...
28.8.2014Ocenibrežičan 
Saj ne znamo Brežičani skupaj stopiti! Smo ohromeli, smo prepričani, da nam pastir iz Doba kraljuje na vekomaj! Torej, sami smo si krivi, da kimamo sedanjemu predsedniku, pa Vizjaku pa še komu iz sds, ki so čiste ovce pastirja iz Doba!
30.8.2014OceniJonša 
Ne morem verjeti, kako ste nehvaležni meni in mojim jurišnikom v Posravju(Vizjak, Mulan....). Jaz se žrtvujem za vas na Dobu, vi pa takole afne guncate!!!! Poglejte mene, zaprt sem na odprtem oddelku, Urška pa je sama doma. menda skrbi za njo SDS, toda njim v tem ahtanju ne zaupam. Dobro da mi družbo dela brigadir, ki tu in tam potegne harmoniko in zažingava kakšno Bilečanko ali pa od triglava pa do Vardarja. Sedajle pišem protestno pismo šefu Doba g, Podržaju. Pri nas na Adprtem oddelku v Ciganski dolini ni v objektih nobene štange, kjer bi lahko nastopale baletanke. S Tončkom rada gledava balet, šatnge pa nej. Gre za zaroto Milana Kučana in udbomafijo iz Kačevske Reke. Gvišnu je taku!
30.8.2014OceniJunker 
Daj Jonša umiri se. Kmalu ti pride na obisk Bavčar Medo in Cekuta. Boste arganiziral še eno MSNZ in nas osamosvojili še enkrat. Sicer pa te moram abvestiti, da na Golem atoku za vas pripravljamo letno oddih. Nekaj kubikov kamna je potrebno spremeniti v šoder in taglavni asamosvojitelji ste kar tapravi za tucanje kamena.
2.9.2014Ocenibezican 
Lepo je videti župana ki je uspešen in ga podpirajo ljudje. Verjamem da bo imel veliko podpornikov saj občani cenijo dejanja in ne obljube. Županu pa svetujem da se ne obremenjuje z kritizerji ki v življenju nikoli niso nič naredili. naj se zaveda da palice mečejo samo na drevo na katerim je kaj. in on ima kaj pokazati
2.9.2014OceniSINJE MODRO 
izdal je SDS....
4.9.2014Ocenidenis 
veliko sranj...a moraš pojesti da ostaneš v varnem stolčku z 7.000 eur plače, tut molanu v .it lezt! kam smo prišli!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava