dolenjska

Zapeljal na brežino

27.8.2014 | 18:25 |  L. M.

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ob 17.01 je na avtocesti Novo mesto–Trebnje, pri izvozu za Mirno Peč v občini Mirna Peč osebno vozilo zapeljalo s ceste na brežino. Gasilci GRC Novo mesto so odklopili akumulator na vozilu, protinaletno in protipožarno zavarovali mesto nesreče, dvignili vozilo ter ga postavili na cestišče. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Avtomobila sta trčila

Ob 13.12 sta v Potoku v občini Straža trčili osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so mesto nesreče naletno in požarno zavarovali, usmerjali promet do prihoda policistov, odklopili akumulator, očistili razlite motorne tekočine ter odstranili vozili s cestišča.

Tleč premog na vagonu

Ob 1.22 so na železniških tirih na vhodu v tovarno Vipap Videm Krško gasilci PGE Krško pogasili tleč premog na tovornem vagonu.

Zapeljal s ceste in se prevrnil

Danes ob 10.42 je na avtocesti Drnovo – Brežice v občini Krško voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in se prevrnil. V nesreči ni bilo poškodovanih. Gasilci PGE Krško so požarno in proti naletno zavarovali kraj nesreče, odklopili baterijo na vozilu in pomagali odstaniti vozilo.

Vode ni več treba prekuhavati

Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o. obvešča vse uporabnike pitne vode na vodovodnem sistemu Mokrice, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vrtine Mokrice, da so bili odvzeti vzorci zdravstveno ustrezni in skladni s predpisi, zato vode ni več potrebno prekuhavati.

Kostak d.d. Krško obvešča uporabnike pitne vode, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Kostanjevica na Krki, da vode ni več potrebno prekuhavati.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava