V Trebnjem ta vikend ne bo dolgčas

29.8.2014 | 16:30

Nogomet na milnici, ki ga bodo igrali tudi Trebnjem, je zanimiv, še najbolj za gledalce. (Foto: J. A., arhiv DL

Nogomet na milnici, ki ga bodo igrali tudi Trebnjem, je zanimiv, še najbolj za gledalce. (Foto: J. A., arhiv DL

Trebnje - Danes zvečer se v središču Trebnjega začne tridnevna prireditev Slovo poletju, ko bodo na svoj račun prišle vse generacije željne športa, ustvarjanja in zabave. Na parkirišču za pošto in hotelom Opara bo že tretje leto zapored prireditev Slovo poletju, katere pobudnik je KS Trebnje, glavni organizator pa DROT.

Glavni oder bo namenjen glasbenemu dogajanju (Ansambel Pogum, Nina Pušlar z bendom, Dalmatinska klapa Dubrovnik, DJ Vanillaz idr.), na drugih prizoriščih pa bodo priredili turnir v ulični košarki, nogometu na milnici, organizirali bodo kreativne delavnice za otroke, potekala bo dobrodelna akcija za Laro, stregli bodo domače palačinke in sirupe. Publiki se bodo predstavili tudi: mažorete, hip hop skupina, akrobatska skupina Dunkin Devils in domači talenti.

V soboto pripravljajo sprejem za zlata olimpijca rokometaša Matica Kotarja in Žigo Urbiča, ki sta bila del ekipe zlatih slovenskih fantov na poletnih olimpijskih igrah za mlade na Kitajskem.

Celoten program je v priponki.

Preventivna akcija

V nedeljo dopoldne (med 8. in 12.) pa Trebanjski mladinski svet (TREMS) v sodelovanju s Policijsko postajo Trebnje vabi na preventivno akcijo ob začetku novega šolskega leta, ki bo na parkirišču pred Galerijo likovnih samorastnikov Trebnje (nekdanjim DM centrom). Organizator obljublja, da bodo imeli obiskovalci kaj videti, poleg tega pa bodo delili odsevnike in kresničke, s katerimi bodo udeleženci v prometu bolj vidni in bolj varni.

J. A.

Slovo poletju - program[.pdf](283 kB)

Komentarji (11)

29.8.2014OceniMirč 
Čestitke DROT za vse kar nesebično dajete Trebanjcem!
29.8.2014OceniToti 
TREMS je edini pameten ker skrbi za varnost najmlajših bravo mladi
29.8.2014Oceni737 
Ekipo KS Trebnje in DROT na čelo občine. Tako se dela, bravo Klarič!
29.8.2014Oceni727 
Baje pride na milnico akrobatska skupina Lukovek-Češnjevek (Kastelic,Meglič,Dragan-MIK in kompanija a je že mogoče znan nasprotnik ???
29.8.2014Oceniups  
drot je na prejšnjih volitvah zapravil 120.000 evrov in rezultat je da so dobili Klariča za predsednika KS ki je večina denarja v ks zapravil za veselice. Agnič v prejšnjem mandatu je naredu petkat več kot mag.klarič čeprav ni mag. kastelc zaustav to ma... in ne izplačaj teh zabav ks zahtevke.
29.8.2014Ocenidroz  
mafija zapravljate 50.000 € iz davkoplačevalskega dnarja za vašo promocijo. Drot in smuki nikol neboste vladal trebnju.
30.8.2014OceniTrebanjci 
Klariča za župana, dol s sedanjim obsojenim lopovom!
30.8.2014OceniVinko 
@Trebanjci: pust primitivce ala sns godbenik, Kastelic in ta klan kot je omenjal 727 ... tako se zgodi ko pridejo bedaki do denarja. Pa naj imajo še en mandat sej volivci trpijo, jaz imam zase dost :))))
31.8.2014Ocenipartizan 
ja @droz se kr strinjam s tabo,najlažje je jemat iz žaklja k ni tvoj,za ostale prebivalce pa ko j...e tko to je k mamo to fajn kazni za barabune......
31.8.2014OceniMarta 
Drotovci samo nadaljujte dalje. Ljudje vas imamo radi in vam zaupamo. Zgornji komentarji so komentarji fovšljivcev in tistih, ki sami nič ne naredijo, imajo pa čas negativno komentirat vse, kar se dobrega naredi. Takšni napadi so itak kontraproduktivni in vas lahko naredijo samo še močnejše. Gremo Drot!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava