nogomet

Krka zadnjič s Kramaričem in Obradovićem

31.8.2014 | 09:05 | I. V.

Vratar Matko Obradović (Foto: I. V.)

Vratar Matko Obradović (Foto: I. V.)

Martin Kramarič na tekmi z Rudarjem (Foto: I. V.)

Martin Kramarič na tekmi z Rudarjem (Foto: I. V.)

Novo mesto - Nogometaši novomeške Krke, ki so se konec tedna okrepili z dvajsetletnim ganskim srednjim veznim igralcem Nano Addom Welbeckom Maseko, ki je v Krko prestopil iz bergamske Atalante in je član reprezentance Gane U-20, in devetnajstletnim napadalcem Kevinom Kauberjem, estonskim reprezentantom U-21, ki je v Krko prišel iz finskega moštva Turku, se bodo drevi ob 17. uri doma pomerili s Koprom.

Po neuradnih podatkih naj bi bila to zadnja tekma v Krkinem dresu za vratarja Matka Obradovića in vezista Martina Kramariča, ki naj bi se že jutri pridružila nogometašem Maribora.

‹ nazaj

Komentarji (6)

31.8.2014OceniJan 
Dobrodošla druga liga. Še preden se je sezona dobro začela.
31.8.2014Oceninovomeščan 
Jan zakaj si tako črnogled.V ekipi so dobri tudi naši domači fantje,ki so svojo nogometno pot zaćeli v klubu krka.Vem in verjamem v naše fante,da zmorejo već kakor so dokazali do sedaj .Matkotu in Martinu pa veliko uspehov v Mariboru.
31.8.2014OceniJan 
Zato ker je eden izmed njiju lokalec, drugi je rešil pa polovico tekem s svojimi obrambami. Pa tudi kako potekajo vse letošnje tekme (izključitve in podobno) se zdi, kot da bi se nakj namenoma delalo.
1.9.2014Oceniboris 
Me zanima kaj bi bilo s Kramaričem, če bi ostal v KOLPI, pri kateri pomembneži zelo nasprotujejo vsakemu odhodu igralca v boljše klube.Verjetno bi bil pobček že pri Realu.Čestitke Tini, le pogumno naprej.
1.9.2014Oceniviola 
Se strinjam z Borisom,še posebej če danes deluje v NK Kolpi,kot prevarant športni vodja,ter bivši športni vodja Nk Bele Krajine,ki je odtujeval človeku,ki je ustvaril šolo nogometa,dokler mu je umiral in umrl oče,dolg nikoli plačan,okoli njega pa kup policistov,stroka tiho,starši teh otrok ki ga poznajo pa tudi,po turnirji z 4 ekipah,se pa imajo za pomembne kot pravi Boris,ne morale,ne etike,da bi se ukvarjali z otrocih,kaj šele z športom,Tiniju pa veliko sreče,borec,znalec in fant od fare,predvsem pošten in nadarjen le potrpežljivo delati,poštenim se vedno vrne in glede naleta,bomo še veliko navijali zanj
2.9.2014Ocenijožica 
Osnov nogometne igre pa se je le naučil v Kolpi

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava