posavje

SDS bo podprla neodvisnega Šerjaka

1.9.2014 | 11:10 | B. B.

Na sobotni kandidacijski konferenci na Logu. (Foto: SDS Sevnica)

Na sobotni kandidacijski konferenci na Logu. (Foto: SDS Sevnica)

Sevnica - Kakih 50 članov občinskega odbora SDS Sevnica se je v soboto zbralo na kandidacijski konferenci na Logu. Potrdili so listo kandidatov za volitve v občinski svet in se soglasno izrekli za podporo neodvisnemu županskemu kandidatu Janezu Šerjaku.

Po konferenci so za člane in simpatizerje stranke pripravili še piknik, na katerem je zbrane nagfovoril poslanec in predsednik sevniške SDS Tomaž Lisec, prisotne pa je pozdravil tudi Šerjak, ki se je na kratko predstavil in se stranki zahvalil za podporo. Kot je dejal, upa na čim širšo podporo strank in civilne družbe tako v času pred volitvami kot tudi po njih.

‹ nazaj

Komentarji (60)

1.9.2014Ocenijoško 
Če so občani spoznali, da si želijo znebiti sedanjega župana, je to pametna poteza stranke SDS. A bo težko, ker sevniški desus, s sedanjim ambicioznim podžupanom si te funkcije ponovno želi in bodo dali glas sedanjemu županu. Pa čeprav se ve, da pretežna večina upokojencev se s to podpoo ne strinja. Največja napaka pa je, da Sevniški SD ima svojega kandidata za župana in to kandidata, ki je moral zapustiti Petrol, zaradi nečistih poslov.
1.9.2014Ocenikuhar 
podpora Šerjaku
1.9.2014Ocenifranci 
Sedanje Sevniški župan je pa že v redu človek, me pa sploh ne zanima i kakšni stranki je.
1.9.2014Ocenitrečko 
Tudi Šerjak je v redu in se spozna krepko bolj na gospodarstvo kot sedanji župan!
1.9.2014OceniJakob Gale 
Oprostite mi, saj me res ne zanima, kdo bo župan v vaši občini, ampak ne razumem, da stranka, ki trdi da volitve v državni zbor niso bile legalne a imajo poslanca v parlamentu, ki je obsojen in trdijo, da je legalno izvoljen na to mesto, podpira nekoga na občinskih volitvah. Predvsem ne razumem, zakaj se je moral dodatno predstaviti svojim podpornikom. Ga ne poznajo dobro ali ga podpirajo zato, ker ga dobro poznajo in se je predstavil zato, da ne bo dvoma v njegove namene.
1.9.2014Ocenijakobu gale 
jakob, ne ločiš med legitimnim in legalnim. in šlo je za parlamentarne volitve in ne lokalne, dvakrat dve popolnoma ločene zadeve. ker pa komentiraš stvari o katerih očitno nimaš pojma, pa ti še lahko razložim, da kandidate določajo organi stranke in ne vsi njeni člani. Pojdi rajše komentirat partizane in druga jajca in ne smeti tam, kjer nimaš pojma.
1.9.2014OceniJakob Gale 
Legalen - v skladu z zakoni. Legitimen - osnovan na pravu. Vidim, da ste član stranke, ki sama ne pozna te razlike, saj podobne bedarije razlaga vaš pravnomočno obsejeni in končno od medijev ignorirani predsednik. Nimam pojma res, kdo bo vaš župan in to me zanima kakor kam so odpeljali lanski sneg z Vršiča, smešno je, da podpirate kandidata, ki ga zelo dobro poznate, saj je očitno blizu organom vaše stranke a se je dodatno predstavil. Vam, ki ga že poznate, saj ste ga potrdili in izbrali. O partizanih bom še naprej komentiral, še več, vedno se bom z vsemi silami boril proti vaši nacistoidno fašistični lepoti o ureditvi naše Slovenije. Z jajci si bom za večerjo spekel friko. Hvala za nasvet.
1.9.2014OceniŠe enkrat 
ne bom polemiziral, vse imate prav. Druge ni in je ne boste priznali. Zelo značilno za klenega Slovenca. p.s. nisem član stranke - nobene. P.p.s. Šerjak je neodvisen kandidat s podoporo volilcev, kot dobrega kandidata pa so ga prepoznali še v SDS in SMC, kjer ga podpirajo. P.P.P.S pa dober tek. samo da ne bo klopotcev ali salomenele, to bi bila velika potrata - jajca
1.9.2014OceniSDS modna muha 
To je neka SDS kvazi modna muha.Tudi v Brežicah grejo na isto finto.Pa kaj mislijo da so ljudje neumni.Enkrat SDS,zmeraj SDS.enkrat KOMUNIST,zmeraj SDS.
1.9.2014OceniJakob Gale 
@Še enkrat - sem klen Slovenec, ki ni ne za komunizem, ne za naci-fašizem, samo za pravičnost. Dokazano. Vedno priznam drugemu, da ima prav, če ima prav - ne po moje, po argumentih, da bo jasno - za razliko od pripadnikov stranke SDS. Kandidata ne poznam in o njem nisem napisal niti črke. Hvala, izvolite - salmonela se odstrani z izolacijo. Glavni virus je že izoliran, torej upajmo vsi, da bo boljše.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava