dolenjska

Adrii Mobil znova najvišje evropska priznanja

1.9.2014 | 14:45 | B. B.

Generalna direktorica Sonja Gole ter izvršni direktor trženja in prodaje Matjaž Grm ob prejemu nagrade König Kunde. (Foto: revija Avto Dom)

Generalna direktorica Sonja Gole ter izvršni direktor trženja in prodaje Matjaž Grm ob prejemu nagrade König Kunde. (Foto: revija Avto Dom)

Novo mesto - Novomeška Adria Mobil je v nemškem Düssedorfu, na največjem salonu počitniških vozil ter opreme za prosti čas in potovanja, ponovno dobila najvišje priznanje, nagrado KönigKunde Award, ki jo za najboljše počitniško vozilo v posamezni kategoriji po izboru njihovih bralcev podeljuje najbolj znana nemška revija Reisemobil International.

Adria je tako že tretjič osvojila skupno prvo mesto v programu avtodomov, ob tem osvojila drugo mesto v kategoriji vanov ter bila prepoznana kot blagovna znamka z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno v programu počitniških prikolic.

Adriini počitniški domovi so prejeli priznanja tudi na drugih trgih - Adria Altea je postala prejemnica nagrade in laskavega priznanja Počitniška prikolica leta na Nizozemskem, enako pa je prikolici Adria Adora uspelo v Veliki Britaniji.

»Vse te nagrade in priznanja najbolj pomembnega segmenta – kupcev, ljubiteljev in odličnih poznavalcev karavaninga kot branže na najbolj zahtevnih trgih Evrope in sveta potrjujejo pravo usmerjenost razvojne in prodajne strategije, ki jo je družba Adria Mobil odgovorno zastavila, gradila in nadgrajevala vseh petdeset let svojega obstoja in delovanja«, je ob razglasitvi letošnjih nagrajencev na novinarski konferenci izpostavila generalna direktorica družbe Sonja Gole. Kot so še sporočili iz novomeškega podjetja, se Adria Mobil na sezname prejemnikov najvišjih priznanj v Evropi uvršča že pet let zapored.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava