bela krajina

Čemas Stjepanovičeva skupna kandidatka SD in DeSUS

4.9.2014 | 09:20 | B. B.

Volilna konvencija SD. (Foto: J. P.)

Volilna konvencija SD. (Foto: J. P.)

Črnomelj - Predsedstvo črnomaljske SD je sinoči na volilni konvenciji soglasno potrdilo skupno kandidatko SD in DeSUS na prihajajočih županskih volitvah. To bo sedanja županja Mojca Čemas Stjepanovič. Na konvenciji so se predstavili tudi kandidati na listi SD Črnomelj za volitve v občinski svet ter za svete krajevnih skupnosti Tribuče in Črnomelj. Predsedstvo je soglasno potrdilo tudi njih.

‹ nazaj

Komentarji (77)

4.9.2014Oceničrnomaljec 
ista zgodba gre dalje. Ista podpora. Kakšni so rezultati 4. let?
4.9.2014Ocenixy 
Stjepanoć je mehki ć, če prav vem. Ni pomembno, ni pa tudi zanemarljivo. Posebno, ker se je tudi Čemas kasneje prilepil zraven za potrebe dnevne politike.
4.9.2014Oceniupokojenec nestrankarski 
Berem komentare,predvsem nekoga z oznako xy.Totalno neuravnovešen JJ-jevec. Pri vseh člankih ga moti vse,kar ni desno usmerjeno.Pravi Severnokorejc.
4.9.2014Ocenixy1 
xy smo lahko vsi. Ne obtožuj. Sploh je to komentiranje brez veze.
4.9.2014OceniJure 
Bravo Mojca! Dobra si zato greš dalje. Rezultati so...
4.9.2014OceniFerluci 
Berem komentare,predvsem nekoga z oznako upokojenec neuravnovešenec. Totalno neuravnovešen rdečkar. Pri vseh člankih ga moti vse,kar ni rdeče usmerjeno.Pravi Severnokorejc.
4.9.2014OceniZADNJA VEČERJA 
Zavedati se je treba, ko greš na večerjo, da jo bo moral nekdo plačati! Kdo je plačal to, ali kdo bo nosil posledice za to? Bonton, vrednote, neenakost enakih=pohlepu in primitivizmu =dekadenci, kar je dober obet za porajanje novih idej in nečesa obetavnejšega.
4.9.2014OceniMojca 
O bože pa ne ta!
5.9.2014Ocenimarko 
Jure res me zanima kateri so to rezultati ? 22% stopnja brezposlenosti
5.9.2014Oceninemoč ki boli 
Kako nekoga boli nemoč.Ima pa vsak še čas do srede 10.septembra do 19h vložit kandidaturo.Dejmo nergači in komentatorji.Gremo,volilci čakajo na kandidate,kje ste ?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava