novice

Shoda v podporo Janši tudi pred novomeškim in krškim sodiščem

6.9.2014 | 09:00 | T. J. G.

Foto: J. A., arhiv DL

Foto: J. A., arhiv DL

Novo mesto, Krško - Odbor 2014, katerega somišljeniki se vsak dan zberejo pred Vrhovnim sodiščem v Ljubljani, bodo v ponedeljek  ob 17. uri svoje aktivnosti razširili po vsej državi, »shoda za vladavino prava« bosta tudi pred okrožnima sodiščema v Novem mestu in Krškem.

»Slovenija je danes še vedno edina država v zahodnocivilizacijskem krogu, ki ima političnega zapornika in kjer se v postopkih pred sodišči množično kršijo človekove pravice in temeljne svoboščine,« so zapisali v pozivu in dodali, da bodo »mirno in dostojanstveno, vendar odločno in nepopustljivo zahtevali sprejem takojšnje odločitve Vrhovnega sodišča o prekinitvi zaporne kazni za Janeza Janšo; odpravo neustavne, nezakonite in nepravične sodbe v zadevi Patria; dejansko vzpostavitev vladavine prava, človekovih pravic in temeljnih svoboščin ter uveljavitev demokratične države.«

Tako bo shod pred okrožnim sodiščem v Novem mestu na Jerebovi 2, kjer bodo zbrane nagovorili Bojan Kekec, Vida Kocjan, Zvone Lah in dr. Matevž Tomšič, v Krškem na Cesti krških žrtev pa dr. Damir Črnčec, Janez Turinek in Jožef Zupančič. Pripravljajo tudi kulturno-glasbeni program.

‹ nazaj

Komentarji (19)

6.9.2014OceniJJ 
Sramota! Slovenija je danes še vedno edina država v zahodnocivilizacijskem krogu, ki ima skorumpiranega poslanca, kriminalca in zapornika celo v parlamentu.
6.9.2014Oceninovomeščan 
Slovenija je danes edina država v EU, ki ima političnega zapornika.
6.9.2014Oceniprepričevanje prepričanih 
http://www.mikstone.si/mikstone-report/item/274-wiki-siptarija
6.9.2014Oceniidioti severnokorejski 
Idioti,spreobrnjeni Komunisti.Enkrat Komunist,vedno Komunist.Enkrat lopov,vedno lopov.To je JJ.
6.9.2014Ocenivolk 
Ovce se še kar naprej zbirajo in nikakor da najdejo ovna al ga ni v Ljubljani ne v Novem mestu ne v Krškem oven je nekje drugje, res smo mi Slovenci čuden folk eni so še kar pri teh letih zgubljeni in slepi,sedaj ovnu zopet rastejo rogovi in te mu je potrebno skrajšati.
6.9.2014Ocenivolk 
Ovce se še kar naprej zbirajo in nikakor da najdejo ovna al ga ni v Ljubljani ne v Novem mestu ne v Krškem oven je nekje drugje, res smo mi Slovenci čuden folk eni so še kar pri teh letih zgubljeni in slepi,sedaj ovnu zopet rastejo rogovi in te mu je potrebno skrajšati.
6.9.2014Ocenialanford 
Na jetra mi že greste s tem lopovom!!!
6.9.2014Oceninovomeščan@gmail.com 
vam primer Mesojedec - Grill ni bil dovolj poučen? Tudi tukaj ste sledljivi. Se lahko srečamo na notranji strani stavbe sodišča, ne samo pred sodiščem.
6.9.2014Oceninovomeščan 
kdor ni razumel: skriti za računalnikom ne morete žaliti in obtoževati kar povprek. Obrekovanje, klevetanje ipd. je kaznivo dejanje, če še ne veste. Nobeden ni skrit, da ga ne bi mogli najti.
6.9.2014Ocenire:novomeščsam 
glede na tvoje pojmovanje prava in kaznivih dejanj o klevetanju raje ne piši neumnosti če jih poznaš na splošno. Vsak ima pravico izraziti svoje mnenje tako ali drugače o klevetanju in žalitvah pa odloča sodišče na podlagi tožbe oz. škode ki jo nekdo utrpi kar mora seveda dokazat. Skrit je recimo Časar in njegova familija SDSov špicelj....so pa ljudje pametni pa ga ne iščejo naj trpi drugje vsaj še ducat bi bilo boljše da bi pobegnilo manj stroškov za državo......kot bela garda ....ko so imeli slabo vest gremo v Argenitno, Čile .............

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava