Dobrodošli v pravi banki

9.9.2014 | 08:00

Stanovanjski kredit lahko odplačujete do 31 let.

Stanovanjski kredit lahko odplačujete do 31 let.

Varčevalnik lahko uporabljate preko spletne ali mobilne banke.

Varčevalnik lahko uporabljate preko spletne ali mobilne banke.

Prenovljena poslovalnica v Novem mestu na Rozmanovi ulici.

Prenovljena poslovalnica v Novem mestu na Rozmanovi ulici.

Ste se že kdaj vprašali, ali ste finančno pripravljeni na jutri? V Novi KBM se trudijo prepoznati vaše potrebe, želje in cilje ter vam ponuditi storitve, produkte in ugodnosti, ki vam bodo v pomoč za boljši jutri.

Ponudba storitev Nove KBM je zelo pestra. Na voljo so vam različne oblike varčevanj, kreditov, plačilnih kartic, sodobnih bančnih storitev kakor tudi različne vrste zavarovanj, naložbe v vzajemne sklade, Moneta in še bi lahko naštevali.

Novosti v bančni ponudbi

V Novi KBM redno spremljajo razmere na trgu in se potrebam komitentov prilagajajo sproti z razvojem novih bančnih produktov. Tako so samo v letošnjem letu uvedli že kar nekaj novosti:

- Depozit na voljo omogoča vezavo sredstev za čas 18 mesecev. V primeru nepričakovanih dogodkov lahko depozit po preteku 6 mesecev od sklenitve kadarkoli brezplačno prekinete.

- Podaljšali so dobo odplačevanja za stanovanjske kredite na 31 let, in potrošniške kredite, ki jih lahko najamete za dobo do 12 let. Prav tako so znižali minimalne mesečne anuitete ob najemu kredita.

- Svojo napredno spletno banko Bank@Net so nadgradili z dodatno funkcionalnostjo, imenovano Varčevalnik, ki je spletni oziroma mobilni hranilnik. Nanj lahko kadarkoli brez dodatnih stroškov prenesete poljuben znesek s svojega osebnega računa, privarčevana sredstva pa so vam vedno na voljo. Varčevalnik lahko uporabljate tudi v mobilni banki mBank@Net, ki jo lahko kot uporabnik spletne banke uporabljate brezplačno.

Želite prestopiti k Novi KBM?

V Novi KBM so za vse, ki se jim boste na novo pridružili, pripravili Paket dobrodošlice. V zahvalo za vaše zaupanje vam bodo podarili številne ugodnosti, s katerimi lahko v prvem letu poslovanja prihranite kar 79 EUR. Kot komitenti Nove KBM boste lahko določene storitve opravljali tudi na poštah po vsej Sloveniji ter brez provizije dvigovali gotovino na večini bankomatov Poštne banke Slovenije.

Postopek prehoda k Novi KBM je hiter in enostaven. Za prenos celotnega poslovanja obiščite najbližjo poslovalnico in odprite osebni račun, za kar potrebujete le veljaven osebni dokument in davčno številko. Za vse ostale postopke (odobritev limita na računu, ureditev novih kartic ipd.) pa lahko pooblastite banko, da jih opravi v vašem imenu.

Vabljeni v poslovalnico Nove KBM v Novem mestu, Rozmanova ulica 24, v Krškem, Cesta krških žrtev 137 ali v Brežicah, Cesta prvih borcev 6.  

Za več informacij obiščite spletno stran www.nkbm.si.

Oglasno sporočilo

Komentarji (2)

10.9.2014Ocenibančnik 
Ste pa duhoviti. Kako naj grem k vam za komintenta, ko pa ste mi zbrisali delnice, ki sem jih pošteno kupil. Bi še kako razumel, da je vrednost delnice zelo močno padla, skoraj na ničlo, ampak še zmeraj bi ostalo npr. 1000 delnic krat 0,01 EUR. Tako pa ste vse zbrisal. Potem bodo pa "izbrisani" dobili odškodnine za imaginarne stvari, delničarji NKBM pa, ki so oz. smo dejansko oškodovani, pa bomo dobili kaj? Prosim za odgovor.
20.10.2014OceniFUJ 
bančnik-se podpišem pod tvoj zapis! Pa naj banka začne že enkrat dajati kredite.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava