dolenjska

V Trebnjem štirje županski kandidati

11.9.2014 | 14:35 | J. A.

Foto: J. A., arhiv DL

Foto: J. A., arhiv DL

Trebnje - Občinska volilna komisija občine Trebnje je do roka za vložitev kandidatur prejela štiri kandidature za župana, za mesta v občinskem svetu pa se bo potegovalo devet list.

Kandidature za župana so vložili: dosedanji župan Alojzij Kastelic (s podporo volivcev), Silvester Prpar (SLS), Špela Smuk (DROT) in Blaž Pavlin (NSi).

Za občinski svet se bodo potegovale liste: DSD, SLS, SD, SMC, Županova lista Naprej (neodvisni kandidati s podporo volivcev), DeSUS, NSi, SDS in DROT.

‹ nazaj

Komentarji (17)

11.9.2014OceniDragica 
Razveselili ste mi dan. Špela Smuk bo zmagala in Drot tudi. Zakaj so dovolil Kastelcu kandidirat? Naj ga odpeljajo za 7 mescev na hladno, da se bomo mau odahnil. Kje je Sds kandidat, sem že misnla da bo Lah nastopu, ko se tako rine pa nč ne nardi tukile u Trebnjem
11.9.2014OceniArne 
Kdo je reku, da Lah ne dela? Dela - zase. Skrbi, da je SDS v Trebnjem šibek. Ampak Trebanjci se mu več ne dajo.
11.9.2014OceniJože 
Trebanjci spoznali boste tega podmuklega tička pa vam bo prepozno.A g.Pepelnakova ne kandidira res škoda.
11.9.2014OceniAljaž 
Upam, resnično upam, da se končno kaj spremeni. Špela drži se!
11.9.2014Ocenipartizan 
zakaj pa g.Kaplan ne kandidira? mojga glasu že nebo nben od teh dobil,ker še noben ni nič naredil do sedaj na občini.....tko da je brez veze...
11.9.2014Oceninives 
Pravkar poslišam Kastelca na Sraki. Človek bi misli, da je on Trebnje in Trebnje on. Ker govori vse v prvi osebi se človek vpraša če je človelk vsemogočni. Tud rokometaši so dobri zarad njega. Upam, da te oddaje ne plačuujem jaz in davkolpačevalci ampak da je to plačal s svojga žepa.
11.9.2014Oceni727 
Kastelcu in Lahu je treba z zakonom prepovedat da hodita po Trebnjem.
11.9.2014Ocenigoga 
vsi imate tolk za povedat o kastelcu na konc bo pa spet zmagal in ste zapečaten spet za 4 leta
11.9.2014Ocenihmeljar 
Nives ne bodi neumna, da bo Kastelic to plačal sam??? Pojdi v Supervizorja in si poglej, koliko občina Trebnje vsak mesec plača Sraki. Verjetno je to dobrodelni prispevek za njihovo novinarsko delo - od 200 do 400 evrov?! Za posrat, kam naš denar nosi!!!!
12.9.2014Oceniobčan 
Pustite Kastelica pri miru, naj svoje klobasa. Vi ga samo mirno poslušajte še 25 dni kako bo nakladal in lagal, 5.oktobra pa pridite na volitve in pokažite, da ga poznate. In oddajte glas KATEREMUKOLI od ostalih.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava