posavje

Z Ocvirkom v boj trije, 12 svetniških list

15.9.2014 | 16:30 | A. K.

Z Ocvirkom v boj trije, 12 svetniških list

Sevnica - Vroča politična jesen se je tudi uradno začela. Na občinski volilni komisiji občine Sevnica so prejeli štiri kandidature za županske volitve in 12 kandidacijskih list za volitve v občinski svet. In kdo so kandidati oziroma liste, ki se bodo potegovale za županske in svetniške stolčke?

Županske kandidature so vložili aktualni župan Srečko Ocvirk (SLS), Janez Šerjak (s podpisi volivcev), Jožef Roštohar (SD) in Stanislav Kranjec (s podpisi volivcev).

Za občinski svet se bodo potegovale naslednje liste: Za napredek in spremembe, SD, Lista Janeza Šerjaka za občino Sevnica, NSi, Stranka za ekosocializem in trajnostni razvoj Slovenije TRS, SLS, Desus, Breda Drenek Sotošek neodvisna kandidatka, SDS, Združeni (Zavezništvo Alenke Bratušek in Zares), Stranka Mira Cerarja, Neodvisna lista vztrajnih in razumnih - Kranjec.

‹ nazaj

Komentarji (9)

16.9.2014Oceniobčan 
Ocvirka dol, nič ne naredi, šlepa se na lovorikah pokojnega Janca. Zapravlja proračun, to zna delat vsak. Je naredil kaj več?? Izvolite sposobnejšega od neodvisnih dveh kandidatov, če so seveda res neodvisni.
16.9.2014Ocenisevničan 
Župan Ocvirk je eden redkih še poštenih politikov...Mogoče kdaj premalo odločen, drugače pa lepo krmari občinsko barko. Potrebno je narediti red na upravi občine,KŠTM, več poiskati možnosti črpanja evropskih sredstev, podpreti gospodarstvo in podpreti vrhunski šport v občini.Za rekreativce pa je v Sevnici odlično poskrbljeno. Srečno Srečko...
16.9.2014Ocenijoco 
Ja, tako govori "sevničan", ki vam je postoril veliko, a vprašanje je, s čigavim denarjem? Niso čista posla, vam povem, tokrat ne bo šlo vse gladko! Škoda je Kranjca, pošten človek, garač, sposoben podjetnik a dvomim, da bo uspel. To bi bil dober župan, ali pa tudi Šerjak, to so gospodarstveniki in znajo razpolagati z denarjem.
16.9.2014Oceniopazovalec 
Verjetno je dosedanji župan res pošten. Kdo pa pravi, da ostali protikandidati niso pošteni, vsaj dva.... Spoštovani "sevničan" sami ste našteli kje je problem. Tukaj se pa zgodba konča. Od župana bi pričakovali tudi vse to: red na občinski upravi, KŠTMju, črpanje sredstev, dobri dolgoročni projekti, aktivna podpora gospodarstu, kratki birokratski postopki... Občina Sevnica funkcionira v toku povprečja delovanja ostalih povprečnih občin. V ničemer ne izstopa. To je premalo. Rabimo večje in hitrejše korake. Na način sedanjega delovanja bi lahko občina funkcionirala tudi brez župana...
16.9.2014OceniFestival 
Vse bojo rešil razno razni festivali in prireditve v organizaciji KŠTM, eden na KŠTM pa itak podpira Šerjaka, ki je precednik siunške godbe tako da zna bit kakšna sprememba tut v Siunci. Ka pravte?
16.9.2014OceniMHM 
Zanimiv tale sevniški zavod za katerga delajo v glavnem drugi ... sedanji župan jih močno podpira, zaposleni pa grejo podpret duzga kandidata ... Mhm, ne vem, ne vem, ka naj si mislim ...
16.9.2014OceniJaz 
OPAZOVALEC: Občina Sevnica funkcionira v toku povprečja delovanja ostalih povprečnih občin. V ničemer ne izstopa. To je premalo. Rabimo večje in hitrejše korake. Na način sedanjega delovanja bi lahko občina funkcionirala tudi brez župana... JAZ: Podpišem! Novi pa naj bo apolitičen, sploh pa bognedaj z desnice!
17.9.2014Ocenilepota 
predsednik volilnega štaba Rok Petančič vse nam je jasno ... ejejej dragi serjak
19.9.2014OceniJANEZ 
Enim bi privoščil, da postanejo župani vsaj en dan, ko je večja nesreča. Bi vsaj videli kaj je delo na terenu.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava