dolenjska

Na vrhu liste Ivana Kralja je Matjaž Smodiš

16.9.2014 | 07:05 | B. B.

Foto: B. B., arhiv DL

Foto: B. B., arhiv DL

Novo mesto - Na prihajajočih lokalnih volitvah se bo za mesta v novomeškem občinskem svetu potegovalo tudi 29 kandidatov z Liste Ivana Kralja. Ime in zamisel zanjo je dal brusniški podjetnik in ustanovitelj uspešne šentjernejske družbe Arex, na prvem mestu liste pa je novomeška košarkarska legenda Matjaž Smodiš.

Kot so sporočili z Liste Ivana Kralja, je ta nastala kot odziv na nezadovoljstvo občanov v zadnjih nekaj mandatih župana in občinskega sveta. Sestavljajo jo ljudje z izkušnjami na različnih področjih, izmed kandidatov za župana pa doslej ne podpirajo še nobenega. Kot pravijo, bodo najverjetneje počakali na drugi krog in se, če si bodo programsko blizu, odločili za podporo.

Matjažu Smodišu na listi sledijo Vesna Vesel, Stane Galič, Jerca Božič Kranjec, Ivan Kralj, Meta Potočnik ... več v priponki.

Lista Ivana Kralja[.pdf](78 kB)

‹ nazaj

Komentarji (17)

16.9.2014Ocenicicamica 
Stane Galič, nepremičninar?
16.9.2014Ocenini hec 
Na tej listi bila bi tudi jaz (bi bila zaščitena kot kočevska medvedkapress)
16.9.2014Ocenilojzek 
ej,ej matjažek.. kaj ti je tega treba bilo...
16.9.2014Ocenisuper 
No,končno nekaj novega..Brez starih klopov.zanimivo
16.9.2014Ocenidelavno dekle 
Super ljudje v tej novi listi - listi Ivana Kralja...pošteni, brez ''težke'' zgodovine, garači...ki vedo kako se služi kruh...sem prepričana v uspeh na volitvah!!!
16.9.2014OceniPetelinček 
No, Staneta Galiča vam, novomeščanom, z veseljem " šenkamo " za nedoločen čas ... Kot direktor naše občinske uprave se ni kaj prida izkazal, kot nepremičninar pa menda tudi ne. Torej za Novo mesto kar pravšnji ;-))!!
16.9.2014Ocenidelavno dekle 
Petelinček...nočem se s tabo bosti...ampak v vaši občini pa res niste z ničemer zadovoljni...najlažje je ''pljuvati'' po ljudeh...in jih presojati na ''prvo žogo''...kot Staneta poznam je fejst fant, delaven...sigurno se pa sadovi njegovega dela v Šentjerneju tudi skrivajo za določenimi projekti...sem prepričana!!!...drugače pa razvoj vaše občine je na nivoju, kapo dol...
16.9.2014Ocenistanka 
Galič si sam sebi piše komentarje tiste ki so o njemu lepo napisani !!!! Vsi nepremičninarji so isti!
16.9.2014OceniPetelinček 
@ delavno dekle - mogoče so sadovi Galičevega dela v naši občini res kje skriti, a tako globoko zakopani, da jih nihče in nikdar ne najde ;-))!! Tudi da Bog obstaja mnogi trdijo... Pa ga še nihče ni videl v živo ;-))! Zato pa - le vzemte si ga v Novo mesto. Morda pa bodo pri vas sadovi njegovega dela malce bolj oprijemljivi ;-))!! Mogoče bo občina vsaj tako uspešna, kot je ( bil nekoč ) Standom .....
16.9.2014OceniFAjn 
kdo je ta gospodKralj , nepoznana faca.smodiš mi je znan, mislim da je služil tudi rublje!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava