kronika

77-letni nasilnež pretepal ženo

16.9.2014 | 10:50 | B. B.

77-letni nasilnež pretepal ženo

Črnomaljski policisti so včeraj odvzeli prostost 77-letnemu nasilnežu, ki je pretepal svojo ženo. Osumljenec naj bi že dalj časa izvajal nasilje nad ženo in jo večkrat tudi poškodoval, vendar žrtev zaradi strahu pred nasilnežem v preteklosti ni upala poiskati pomoči. Po zaključenem pridržanju so mu izrekli prepoved približevanja žrtvi in o ukrepu obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Nasilneža bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Zapeljal s ceste in zapustil avto

Danes ponoči je v Gorenjem Lenartu voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste in odšel s kraja nesreče. Policisti so 35-letnega moškega izsledili in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus alkoholiziranosti. V litru izdihanega zraka je imel 0,95 miligrama alkohola. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov bodo zoper voznika na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Ukradli orodje

Z delovišča v okolici Dolenjskih Toplic so neznanci odtujili električno orodje. Podjetje, ki izvaja dela na gradbišču, so oškodovali za 1300 evrov.

‹ nazaj

Komentarji (1)

16.9.2014Ocenikam gre ta svet 
joj joj joj, pri teh letih???

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava