kočevsko-ribniško

V Kočevju so naredili korak naprej k oživitvi Rudniškega jezera

17.9.2014 | 10:50 | M. L.-S.

Kočevsko Rudniško jezero (Foto: M. L.-S.)

Kočevsko Rudniško jezero (Foto: M. L.-S.)

Predvidena postavitev objektov

Predvidena postavitev objektov

Po dokončani 1. fazi ureditve plaže na kočevskem Rudniškem jezeru se stvari premikajo tudi na področju ponudbe dodatnih dejavnosti na jezeru. Občina Kočevje je v intenzivnih pogovorih z zainteresiranimi društvi in kočevskimi podjetniki, ki imajo resen namen in razpoložljiva sredstva za postavitev potapljaškega in jadralskega kluba na jezeru.

Dejavnosti bodo locirane na zahodnem delu kočevskega Rudniškega jezera, v t.i. območju 3 ureditvenega načrta (UN) Jezero, ki je že od sprejetja UN namenjeno klubskim dejavnostim, vključno z možnostjo postavitve ustreznih spremljajočih objektov. S postavitvijo ustrezne infrastrukture in zagonom klubske dejavnosti bo jezero postalo zanimivejše za večje število obiskovalcev in bo kot takšno predstavljalo osnovo za nadaljnji razvoj turizma na Kočevskem.

‹ nazaj

Komentarji (2)

23.9.2014OceniObčan 
Res velik korak tik pred volitvami. Najbolj pa so "zanimivi" piarovski članki za župana. Neodvisni novinarji ???? res žalostno!
24.9.2014OceniRibnčan 
Drago zbite pomole, vsaj dva do tri krat preplačane, katere je izdelal intimni prijatelj podžupanje iz Črnomlja (bil je podizvajalec Obnove, ki je zmagala na razpisu), se prodaja kot zgodbo o uspehu. Ljudje božji, zbudite se in naženite te lopove od korita.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava