dolenjska

Predsednik novomeške SD v gostilniškem ravsu?

17.9.2014 | 09:00 | B. B.

Tomaž Kovačič (Foto: B. B., arhiv DL)

Tomaž Kovačič (Foto: B. B., arhiv DL)

Novo mesto - Volilna kampanja v Novem mestu se stopnjuje iz dneva v dan. Kandidati imajo polne roke dela, ob številnih javnih dogodkih in napovedih svetle prihodnosti pa na dan prihajajo tudi manj prijetne zgodbe.

Tako smo v soboto izvedeli, da sta si prejšnjo noč v enem od gostinskih lokalov v okolici Novega mesta v lase skočila predsednik novomeške SD Tomaž Kovačič, sicer direktor Gasilko-reševalnega centra Novo mesto, ter eden od gostov. Kovačič naj bi drugega moškega močno udaril, rezultat pa naj bila modrica okrog očesa. Zadeve so se nato hitro umirili, policije pa ni klical nihče.

Kot smo izvedeli, je bil lokal takrat skoraj prazen in z izjemo Kovačičeve družbe v njem razen osebja  ni bilo nikogar. Poklicali smo moškega, ki naj bi ga Kovačič udaril, a smo dobili odgovor, da izjav o incidentu ne bo dal.

Poklicali smo tudi Kovačiča, ki nam je povedal: »Nič ni bilo. Gre za mojega znanca, s katerim sva naslednji dan normalno govorila. Temu, kar se je dogajalo, težko sploh rečemo prerivanje, vse skupaj je bilo  bolj zafrkavanje. Ničesar nismo razbili in tudi policije ni bilo.«

Na naše vprašanje o domnevni modrici na očesu drugega moškega in poškodbah na desni roki Kovačiča, ki smo jih v ponedeljek opazili tudi sami, je predsednik novomeške SD dejal, da o modrici ne ve nič, »morda se je zaletel v zid, kaj jaz vem, moja poškodba na roki pa je že od prej.«

»Ne vem, kdo je dal to ven, vam pa, s kakšnim namenom in prav boleče mi je poslušati zgodbe, ki krožijo po mestu. Sem izpostavljena oseba in jasno mi je, da mi s takimi zgodbami v predvolilnem času  želi nekdo škoditi. Zakaj raje ne govorijo o tem, kaj vse se je postorilo v zadnjih letih pri gasilcih? No, če nimajo kaj drugega govoriti, tudi prav,« je še povedal Kovačič.

‹ nazaj

Komentarji (36)

17.9.2014Ocenihahaha 
hhaaahaha laže pa za tri
17.9.2014Oceniočividec 
Poglejte ta prispevek pa bo vse jasno. http://www.demokracija.si/slovenija/bo-sd-z-volivci-obracunavala-kar-s-pestmi. Škoda za ga.Kramar je pa narejena in je velika. O tem dogodku se že veliko govori.
17.9.2014OceniDaks 
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/je-clovek-res-vreden-le-jurja-dvesto-evrov
17.9.2014Ocenilojz 
Bravo jan. Jakob gale provocira.
17.9.2014Ocenisd 
Naš vir navaja, da se je Kovačič v lokalu pri Svetem Roku priključil družbi, da je bil zelo živčen in je nenehno brskal po mobilnem telefonu ter pošiljal sms-sporočila. Potem je začel komunicirati z družbo, ki se ji je priključil, ter nato udaril fanta, v Novem mestu znanega iz enega od frizerskih salonov. Zanj pravijo, da politično ni obremenjen in tudi sicer ni nasilen. Živčni Kovačič in frizer sta se po pripovedovanju očividcev zravsala, pri čemer je Kovačič padel med stole in z roko udaril v eno od miz. Bil naj bi zelo razjarjen in se je tudi po tistem, ko so ga znanci držali in mu prigovarjali, naj se pomiri, težko umiril. Ostali so se umaknili, policije ni poklical nihče. Fant, ki ga je Kovačič po pripovedovanju očividcev udaril, ima poškodovano oko.
17.9.2014OceniJakob Gale 
Vaš vir je verjetno tisti s poškodovanim očesom, kajne?
17.9.2014OceniŠentjernejčan 
Vi se tle preklate, kdo je koga al ni udaril, mi v Šentjerneju pa smo ostali brez dveh strank na volitvah! Očtno naš SD ni sposobna vložiti pravilne pravno - formalne kandidature za te lokalne volitve. Prikrajšani smo volilci!
17.9.2014OceniSD 
A mi lahko kdo pove, kdo je v šentjernejskem SD odgovoren za nepravilno vloženo kandidaturo? A bodo kakšne posledice?
17.9.2014OceniBoter 
Lažnjivi kljukec, ta Kovačič. Udaril je Gregorja Pavliča, vsekakor pa nista prijatelja. Kovačič, pijačo pust do konc volitev pri miru. Vidiš, da ti ne gre dobro z njo.
17.9.2014OceniJakob Gale 
Čisto preprosto in enostavno vprašanje uredništvu spletne strani - kam so "odplavali" komentarji "jan"a in moji, ob tem pa je viden komentar "boter"ja, ki priporoča opustitev pijače g.Kovačiču in ga ob tem, posredno, stigmatizira z alkoholikom? Upam, da ne bo odgovor takšen, kot v komunističnih časih.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava