Motorist v helikopterjem v UKC; danes brez elektrike

17.9.2014 | 07:05

Motorist v helikopterjem v UKC; danes brez elektrike

V Adlešičih v občini Črnomelj sta bila v včerajšnji prometni nesreči ob 16.25 uri udeležena motorist in osebno vozilo. V nesreči sta se poškodovali dve osebi. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so eno poškodovano osebo prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, ekipa Enote helikopterske nujne medicinske pomoči pa je poškodovanega motorista s helikopterjem prepeljala v UKC Ljubljana. O dogodku so bile obveščene pristojne službe. Cesta je bila zaprta za ves promet.

Sinoči ob 20.36 je v Dolenjih Laknicah, občina Mokronog-Trebelno, osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Trebnje so odklopili akumulator na vozilu, izvajali protipožarno varovanje, razsvetlili kraj in postavili vozilo na kolesa. V nesreči se ni nihče poškodoval.

17. 9. 2014 ob 1.15 je na Poljanah pri Mirni Peči vozilo zapeljalo s ceste, se prevrnilo v potok in zagorelo. Gasilci GRC Novo mesto so požar na vozilu pogasili, ga dvignili iz potoka in razsvetljevali kraj nesreče. V nesreči se ni nihče poškodoval.

Ob 15.24 sta v krožišču v Leskovcu pri Krškem trčili osebni vozili. Gasilci PGE Krško so protinaletno in protipožarno zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in počistili cestišče. V nesreči se ni nihče poškodoval.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 12.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SEJMIŠČE ŠENTJERNEJ,

- od 8.00 do 14.00 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VEL. BAN,

- od 11.00 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. STARA VAS.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 9.30 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ZALOG,

- od 9.00 do 10.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KNAFELČEVA.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 8.30 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KRIVOGLAVICE,

- od 8.00 do 14.30 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOBRAVICE, TP DOL. DOBRAVICE, TP GERŠIČI, TP GOR. DOBRAVICE,

- od 13.30 do 14.30 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KRIVOGLAVICE.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del danes motena dobava električne energije med 8. in 13. uro na področju nadzorništva Brežice na TP Mrzlava vas in Velike Malence, med 9. in 12. uro na TP Brezje Ponikve, med 9. in 14. uro na področju nadzorništva Bistrica na TP Janeževa Gorca in Zgornja Sušica, med 8. in 14. uro pa na področju nadzorništva Sevnica pa na TP Dvorc.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava