kronika

Trčenja z deklico na kolesu ni mogel preprečiti

18.9.2014 | 09:35 | B. B.

Trčenja z deklico na kolesu ni mogel preprečiti

Sinoči so metliški policisti prejeli obvestilo, da so v tamkajšnjem zdravstvenem domu oskrbeli deklico, ki je bila popoldan udeležena v prometni nesreči. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila okoli 16. ure v Metliki. Devetletna deklica je v križišču s kolesom trčila v avtomobil, ki ga je pravilno pripeljal 26-letni voznik osebnega avtomobila. Ta je pred nesrečo otroka opazil in zaviral, vendar trčenja ni mogel preprečiti.

V nesreči je deklica utrpela zloma rok. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

V peško na Andrijaničevi

Davi okoli 5.30 je na Andrijaničevi cesti v Novem mestu 35-letna voznica osebnega avtomobila zbila peško, ki je pravilno prečkala cesto na prehodu za pešce. Po informacijah iz bolnišnice se je 48-letna peška v nesreči lažje poškodovala.

Vlomi in tatvine

Včeraj ali predvčerajšnjim je v Novem mestu nekdo vlomil v poslovne prostore podjetja in ukradel več računalnikov, dva monitorja in tiskalnik. Škode je za več kot 7000 evrov.

Včeraj nekaj pred 11. uro je na parkirnem prostoru gostinskega lokala v Novem mestu nekdo vlomil v kombinirano vozilo in iz tovornega prostora ukradel tri električne vrtalnike, udarno kladivo in električno rezilko. Povzročil je za okoli 4000 evrov škode.

Danes ponoči je na delovišču v okolici Brežic nekdo iz rezervoarjev dveh delovnih strojev iztočil okoli 200 litrov goriva.

‹ nazaj

Komentarji (2)

18.9.2014OceniIzpit 
9 let? - "Otrok do dopolnjenega 14. leta starosti ne sme samostojno voziti kolesa v prometu, če nima kolesarske izkaznice, ki jo pridobi po uspešno opravljenem usposabljanju za vožnjo kolesa." Toliko o tem kdo je v štartu krivec. Starši oziroma skrbniki!
19.9.2014Ocenizumbul 
Jaz ne razumem nekaj.če se kjerkoli v sloveniji zgodi nesreča je udarna vest po vseh tv in črnih kronikah portalov,ko se pa zgodi nesreča v beli krajini je le ta objavljena edino v dolenjskem listu.še dobro ,da ga imamo,drugače bi mislili,da smo katera druga država.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava