kronika

Veter razkril streho tovarne

22.9.2014 | 07:00 | M. K.

Veter razkril streho tovarne

Močan veter je sinoči nekaj pred 20. uro v Žadovinku v občini Krško razkril streho industrijskega objekta. Gasilci PGE Krško so s pomočjo avtomobilske lestve s folijo prekrili okoli 24 kvadratnih metrov razkrite strehe.

Danes brez elektrike

 Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 11.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah motena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŽDINJA VAS1, TP ŽDINJA VAS2;

- od 8.00 do 13.30 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GROBLJE PRI CEGELNICI.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog od ponedeljka, 22. septembra, do petka, 26. septembra, med 8.00 uro in 14.00 uro na območju transformatorskih postaj Pavla vas, Trščina in Krsinji vrh.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 8.00 uro in 14.00 uro na območju transformatorskih postaj Lamperče, Gline jame, Drožanje, Metni vrh, Žabjek, Konjska glava, Dobje Podgradec, Ograde in Vranje ter med 9.00 uro in 14.00 uro na območju transformatorskih postaj Mali Lukovec, Lukovec, Konjsko vas, Laze in Rekštanj.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava