Dušana Krštinca podpirajo RIOS, SLS, SDS, NSi in SD

22.9.2014 | 12:35

Dušan Krštinc.

Dušan Krštinc.

Krštinca podpira tudi sedanji župan Alojz Knafelj.

Krštinca podpira tudi sedanji župan Alojz Knafelj.

Straža - Neodvisnega kandidata za straškega župana Dušana Krštinca podpirajo Lista Razvojna iniciativa občine Straža (RIOS) ter stranke SLS s sedanjim županom Alojzom Knafljem na čelu, SDS, NSi in SD. Volivce Krštinc in RIOS nagovarjata Za prijazno občino. Na današnji novinarski konferenci je povedal njegova kandidatura in skupen program pomeni logično nadaljevanje 8-letnega dela na položaju direktorja občinske uprave.

V tem času je, kot je dejal, sodeloval pri večjih občinskih projektih pa tudi nekaterih regijskih projektih, pri čemer si je pridobil veliko izkušenj. »Vseskozi sem se s sodelavci trudil, da bi občanom zagotovil kakovostno okolje za življenje ter posledično prijazno, lepo in varno občino,« je poudaril. Njegov program, ki je hkrati tudi program RIOS-a, je obsežen in se dotika vseh področjih življenja – od gospodarstva do kmetijstva, turizma, zdravstva, sociale, izobraževanja in infrastrukture.

»Veliko pozornosti bom namenil iskanju investitorjev, ki bi v prostor pripeljali nova delovna mesta. Tu imam predvsem v mislih gospodarsko cono Zalog in v soglasju z lastnikom Novolesa sam kompleks Novolesa. V občini bomo ustanovili dnevno varstveni center za starejše občane, ki bo prvi korak do ustanovitve oziroma umestitve dislociranega oddelka doma za starejše občane. Seveda se bom zavzemal tudi, da bo občina Straža prijazna turistom, zato bomo nadaljevali z urejanjem tematskih poti, izvedli razpis za izdelavo vsaj dveh spominkov občine Straža in izdelali dva turistična produkta,« je v nekaj besedah najpomembnejše povzel Krštinc in dodal, da bo velik poudarek dal tudi na neposrednemu stiku v občani tako preko zborov krajanov kot tudi neformalnih druženj.

Dušan Krštinc je tudi nosilec RIOS-ove liste za občinski svet, sledijo mu Marija Mihelič, Albin Kregar, Lili Šiler, Andrej Petkovič, Simona Franko, Matjaž Derganc, Tvigy Vintar, Damjan Jerman, Staša Berkopec, Stanko Kavšček, Mateja Jerič in Momčilo Maksimović.

M. Ž.

Komentarji (11)

22.9.2014Ocenipodgurc 
Še dober, da se lahko reče, da je kandidat neodvisen. Podpira pa ga cela rešta strank, kdo bo pa "kampanijo" vodil in plačal? Neodvisni se malo hecajo, povsod. Neodvisni ali z listo so odvisni, če ti pridejo v OS ali v parlament. Čigav pa je potem župan? Menda od naroda ali čigav. Ali je narod politično opredeljen, menda je, če gre na volitve, če se oblikujejo v OS poslanske skupine...
22.9.2014Ocenisej 
dej policaj bodi tiho in glej svojo stranko
22.9.2014OceniFedwer Tone 
Podpira ga tudi arestant Janša in njegov harmonikaš na Dobu. Kaj res stražani ne morete dobiti kakšnega normalnega kandidata. Pa saj ni mogoče, da volite vole.
23.9.2014Oceniproletarec 
V Straži so volitve teoretično že končane! Neodvisno kdo bo župan, bodo stvari naprej peljali isti svetniki kot do sedaj! Saj je na osmih listah za svetnike že 20 kandidatov na prvih mestih iz Straže! Vasi Zalog , Loke Volavče , Potok , Prapreče, Drganja sela nimajo tudi teoretičnih možnosti , da dobijo svojega svetnika , kateri bi lahko vplivali na investicije v svojih vaseh! Volilci teh vasi bojo 5 oktobra brezpredmetno oddali svoj glas!
23.9.2014OceniVSEVED 
SD PODPIRA KRŠTINCA, NE VEM PA KDO V STRAŽI BI TO BIL, KER SD-JA NI, VERJETNO JE TO KOVAČIČ DIREKTOR GRC-JA IN NOVEGA MESTA,TOREJ PIRA NOVOMEŠKA SD.
23.9.2014Ocenitone 
A nima ta gospod preiskavo doma, baje je si je preveč privoščil na davkoplačevalskih plečih. Ne vem kako so ljudje naivni pomembno je, da kandidat lepo govori pa je vse. V oči ti gleda pa s..... poleg. O kako smo naivni. Šele tik pred volitvam je začel pozdravljati nas revčke, prej smo bili slabše kot smeti. Želim vam vsem srečo na volitvah !!
27.9.2014OceniBogo 
Kaj pa dela g . Petkovič na listi RIOS-a, kaj je to usluga, ko so na grd način diskvalificirali ravnatelja in zaposlili njegovo žensko z dvomljivimi referencami. Ugibam. Povejte mi, če imam prav ali so to samo govorice ! Kolegi vsak dan hodijo, že 10 let sedaj, že zgrajenih turističnih objektov g. Krštinca in se sprašujem ali je res to mogoče v tej naši ubogi državi.
29.9.2014OceniJože 
Ne vem, kje tukaj, proti korupcijska komisija, ko gledam, da pred vrati kandidata g.Pluta prodajo sporno parcelo in objekt njihovemu privat občinskem sponzorju, ki se šopiri na vse konce in kraje in razmetaško celo vas vabi, da bodo njihovega kandidata volili, ki se je že zdaj dosti omastil. Pri teh ljudeh ni nič sveto, še bogec ne! Slavko in tvoj kandidat lahko vaju je sram, vse delata, da dosežeta svoj namen, tudi, če je potrebno preko trupel.
2.10.2014 1   (1)   (0)   OceniVladka 
Vidim, da so nekatere zelo ambiciozne na tej listi, zgleda, da nimajo kaj doma početi. Če se obrnem na forum kjer piše bralka a je pozabila napisati, da je skoraj vsa občinska uprava bila na fešti asfalta katero je častil g. Dušan. Saj mi osli Stražanski imamo dovolj davkoplačevalskega denarja, da se plesniva gospoda lahko masti. Ne vem, če je to okusno za uboge ljudi, ki jih je gospoda pozabila povabiti saj so za njih brez pomena, ker v vsakem primeru po kolenih prihajajo do njih. Sama sem bila 3 leta brez službe in vem kako je, ko ti dedi in babi dajeta denar za svoje lastne otroke. Ti kralji na občini pa so rekli, da to njihov problem. Solze mi gredo, ko se spomnim takratnih dogajanj. G.Krštinc, ko vas vidim na plakatu mi greste na bruhanje. Celo življenje za svojo r... skrbite in za svojo družbo, vsi ostali pa smo kot smeti. Upam, da bo kdo drug izvoljen za župana. Obupana in žalujoča !
3.10.2014Ocenikritik 
Res zanimivo kako smo ljudje ovce zmerom volimo tiste, ki imajo denar za velike plakate, odojke, časa za predstavitve na nivoju a vse skupaj je to eno-tedenski blef za možno 4-letno morijo. Gledam kraje Potok, Podgora in Drganja Sela kjer so jim pozabili !!!!(Uprava Občine Straža) po EU navodilih za kohezijske investicije v graditi optiko, rajši plačajo kazen 21.000€ samo, da so v svojih programih pisali, kako bodo ponovno rušili in zgradili optiko. Beda župana g. Knaflja je bila v tem, da je g. Krštincu dovolil, da je z davkoplačevalskim denarjem delal kar se mu je zahotelo. Dosti je tu pripomogel občinski svet, ki je ploskal za vse te naumnosti, soglasno. Je pa videti, da v teh listah ni bilo nobene konstruktivnosti, prav bodeče so analize občinskih sej, saj za soglasne odločitve ni potrebno O.S. Nujno je potrebno svežih ljudi, ljudi, ki ne nasedejo vsaki naumnosti naprimer; g. Igor Vizjaka za direktorja občinske uprave, ki mu g. Krštinc ni bil že prej niti senca v strokovnem in moralnem odnosu do ljudi, takrat bodo tudi zaposleni na občini spremenili miselnost in vedenje do nas občanov brez ošabnosti. Kot se govori sta g. Jeriča izigrala tako g. Krštinc kot g. Ravbar saj so bili dogovorjeni, da se ne bodo soočenja na Vaš kanal-u, ker je bila cena 500€ za pol ure. A kot zgleda sta oba omenjena imela figo v žepu in že zdaj kooperirata in dajeta vse za zmago, tudi preko trupel, če je treba! Ne zastopim pa g. Pluta, ki je popolnoma nekomunativen, ker ga drugače poznam kot odprtega prijaznega človeka. Upam, da bo prišel novi veter, ki bo odkril vse dosedanje malverzacije in špekulacije z davkoplačevalskim denarjem, to bo pa samo, če g. Krštinc ne bo izvoljen in se ne bo dalo več prekrivat, ker bo veter pihal iz druge strani. Srečno na volitvah !!!!!!!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava