Gasilci in potapljači reševali splav

1.10.2014 | 07:00

Gasilci in potapljači reševali splav

Na reki Kolpi pri Otoku, občina Metlika, so včeraj ob 15.30 uri gasilci PGD Črnomelj s čolnom in skupino potapljačev sodelovali pri reševanju splava velikosti 9x8 metrov. Splav so rešili in privezali k obali.

Ob 9.00 se je v proizvodnem prostoru PS 3, v tovarni Vipap v Krškem, vklopil javljalnik požarov. Gasilci PGE Krško so preventivno pregledali prostore in resetirali požarno centralo.

Ob 12.05 je v naselju Pod jelšami v občini Grosuplje med vožnjo zagorelo osebno vozilo. Do prihoda gasilcev PGD Grosuplje so vozniku mimoidoči pomagali omejiti požar. Gasilci so do konca pogasili požar in odklopili akumulator. Vozilo je bilo v požaru delno poškodovano.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog danes med 8.00 in 14.00 uro na območju TP Pavla vas, Trščina in Krsinji vrh.

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 10.00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KODELJEV HRIB;

- od 10.00 do 12.00 ure odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOTNA VAS;

- od 12.00 do 14.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP STRANSKA VAS.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 11.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOLGA NJIVA in TP VELIKI VIDEM.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice med 9. in 11. uro na območju TP Slovenska vas Mokrice ter med 12. in 14. uro na območju TP Vinji vrh; na področju nadzorništva Sevnica med 7.30 in 14. uro na območju TP Podgorje Pipan, Podgorje Golob in Mrzla Planina, med 8. in 12. uro na območju TP Potok ter med 12. in 15. uro na območju TP Krmelj Lisca.

M. K.

Komentarji (1)

1.10.2014Ocenioglasi 
Ej ne vem, samo kar ste pa s temi oglasi nardil na temu sajtu je pa števec. Mislim, da bom nehal uporabljati to stran, samo to vam lahko recem. Poln kufr mam teh agresivnih oglasov, dijo.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava