dolenjska

Zdravstveni dom je družini prijazno podjetje

1.10.2014 | 13:00

Zdravstveni dom je družini prijazno podjetje
Zdravstveni dom je družini prijazno podjetje

Novo mesto - Zdravstveni dom Novo mesto je 19. septembra kot prvi med zdravstvenimi domovi v Sloveniji prejel osnovni certifikat Družini prijazno podjetje. "Zavedamo se, da je pomembno imeti zadovoljne zaposlene ter da je težko koordinirati zasebno kot tudi poklicno življenje. Zato smo v želji, da bomo skupaj z zaposlenimi soustvarjali pogoje, ki bodo omogočali lažje usklajevanje obeh polov, pristopili k pridobitvi certifikata Družini prijazno podjetje," je sporočila direktorica doma Milena Kramar Zupan.

‹ nazaj

Komentarji (3)

1.10.2014OceniJan 
Hm, certifikat je dobil 19. septembra, članek je pa objavljen danes, par dni pred volitvami. Lahko do nedelje pričakujemo še kakšen članek s Komunale? Razvojnega centra? Slovenskih železnic, z Gimnazije, z občine, iz Trima...
1.10.2014–1 (0) (1)OceniIn oni si upajo še hvaliti s tem?? 
ta certifikat podeljuje privatno podjetje, zdravstveni dom je moral ta certifikat tudi plačati. Gre torej za oškodovanje davkoplačevalskega denarja.
1.10.2014Ocenijaka 
Jan, takih člankov bo sedaj precej, saj veš da lokalne tv, radii, časopisi bi najraje imeli volitve vsakih dva meseca, easy money:))

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava