dolenjska

V Šentlovrencu nov most

2.10.2014 | 15:00 | J. A. Foto: B. Praznik

V Šentlovrencu nov most

Šentlovrenc - Včeraj so v Šentlovrencu odprli nov most čez reko Temenico, ki omogoča varno pot otrokom tukajšnje podružnične šole. Naložbo, ki je stala 88 tisoč evrov, je v celoti plačala občina Trebnje. Slovesnost so s svojim prisrčnim nastopom popestrili učenci podružnične šole Šentlovrenc.

"Domačini smo veseli, da smo končno rešili prometno zagato, saj je na tej cesti veliko kaminov, ki so prej ogrožali otroke, zdaj normalno teče dvosmerni promet in še pločnik smo dobili,« je povedal predsednik KS Šentlovrenc Andrej Jevnikar. Dodal je, da so v zadnjih letih v kraju zgradili precej pločnikov, zelo pomemben je tisti, ki vodi do železniške postaje, nujno pa ga bo treba zgraditi še od gasilskega doma proti Trebnjem.

‹ nazaj

Galerija (5)

most001
most002
most003
most004
most005

Komentarji (4)

2.10.2014OceniMirč 
Denar iz proračuna zna zapravit vsak. Tudi nesposobni Kastelic. On je v minulih osmih letih znal zapraviti ves proračun, pa še povrhu 9 mio več, kar pomeni, da je VSAK MESEC zapravil 93.750€ več, kot je bilo na voljo denarja. Zdaj veste od kod pločnik. Koliko bi lahko s tem denarjem naredil sposoben župan, pa je druga zgodba. Šentlovrenčani, varno v šolo. Mi v Nemški vasi in Ponkvah pa čakamo na lepše čase in sposobnejšega župana.
2.10.2014OceniAnton 
Zadnji čas da so ta most naredili
2.10.2014OceniWiki 
Ne bi škodilo če bi prej naredili kakšne študije. Prej kot v 5 letih bodo ta asfalt rezali. Tako se zgodi če se nekaj dela brez načrta in vizije, kot to že 8 let dela Kastelic. Da pa bi se dalo ceneje narediti pa tudi vemo vsi v Šentlovrencu. Vrni denar, Lojz!
6.10.2014Oceničoro 
hvala predsedniku za tako dobro posodobitev mostu

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava