kronika

Nakradli za 60 tisočakov gum

2.10.2014 | 14:00 | B. B.

Nakradli za 60 tisočakov gum

V enem izmed trebanjskih podjetij se je včeraj poškodoval 26-letni delavec. Med prelaganjem palet z viličarjem se je ena izmed palet prevrnila in ga poškodovala. Oskrbeli so ga v novomeški bolnišnici. Policisti so o nesreči obvestili pristojne inšpekcijske službe in nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin. O ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo.

Vlomili v skladišče

Na območju Policijske postaje Trebnje so danes ponoči neznanci vlomili v skladiščni objekt in ukradli večjo količino pnevmatik za tovorna vozila. Povzročili so za okoli 60.000 evrov škode.

Vlomi in tatvine

V Velikem Gabru je v noči na sredo nekdo vlomil v gostinski lokal in ukradel živila in tobačne izdelke. Povzročil je za več kot 500 evrov škode.

V Novem mestu je v isti noči neznanec iz odklenjene drvarnice ob stanovanjski hiši ukradel vrtno kosilnico in posodo z gorivom.

Na dvorišču podjetja v Novem mestu je med 30. 9. in 1. 10. nekdo vlomil v dva skladiščna zabojnika in ukradel štiri pnevmatike za tovorna vozila. Podjetje je oškodoval za okoli 2000 evrov.

Na parkirnem prostoru v Novem mestu je v torek nekdo vlomil v kombinirano vozilo in ukradel udarno kladivo in tri motorne žage. Lastnika je oškodoval za 10.000 evrov.

V okolici Krškega je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradelokoli 1300 evrov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava