kronika

S traktorjem se je prevrnil po brežini

14.10.2014 | 07:00 | M. K.

simbolična fotografija (arhiv DL)

simbolična fotografija (arhiv DL)

Pri kraju Gornje ravne v občini Litija se je včeraj popoldne občan po brežini prevrnil s traktorjem na cesto. Posredovali so gasilci PGD Trebnje, ki so zavarovali mesto nesreče, prevrnjen traktor na cesti postavili na kolesa, odklopili akumulator in posuli iztekle motorne tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so poškodovanega voznika oskrbeli na kraju in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Sinoči ob 19.55 so v naselju Vejar, občina Trebnje, na divjem odlagališču gorele avtomobilske pnevmatike in smeti. Gasilci PGD Trebnje so ogenj pogasili.

Ob 19.52 so posredovali gasilci PGE Krško v naselju Slinovce v občini Kostanjevica na Krki, kjer so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata na stanovanjski hiši. Obveščene so bile pristojne službe.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije danes med 8.00 in 11.00 uro na območju transformatorske postaje Bizeljsko, med 10.00 in 14.00 uro pa na območju transformatorske postaje Presladol.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava