kronika

Čistil žlebove in padel z lestve

25.10.2014 | 18:00 | J. A.

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Danes ob pol enih popoldne je v naselju Brezje pri Veliki Dolini v brežiški občini občan pri čiščenju strešnih žlebov padel z lestve. Posredovali so reševalci NMP ZD Brežice, ki so ga ustrezno oskrbeli in ga prepeljali na kirurški oddelek v SB Brežice, na svoji spletni strani piše Uprava RS za zaščito in reševanje.

Nekaj pred četrto je na Dobovski cesti v Brežicah večje podrto drevo onemogočalo promet. Posredoval je dežurni vzdrževalec občinskih cest, ki je drevo razžagal in odstranil.

Dopoldne so gasilci PGD Raka v naselju Podulce v občini Krško občanki nudili tehnično pomoč pri odpravi posledic sredinega neurja. Odstranili so pomožni gospodarski objekt, v izmeri 5 x 6 metrov, ki ga je porušil veter.

Ob 11.16 je v kraju Prelesje v občini Črnomelj voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Stari Trg ob Kolpi, ki so izčrpali vodo, počistili prostore in dvorišče pred stanovanjsko hišo.

Ob devetih dopoldne se je v naselju Novi Lazi v občini Kočevje v kuhinji vžgalo v kuhinjski omari. Gasilci PGD Kočevska reka in Kočevje so požar pogasili, očistili in prezračili prostore ter preventivno pregledali ostale prostore.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava