kronika

Utopljenec v Rinži

27.10.2014 | 07:00 | M. K.

Simbolna slika (Foto: arhiv, P.P.)

Simbolna slika (Foto: arhiv, P.P.)

Na območju Kočevja so v reki Rinži včeraj zgodaj popoldne našli truplo 78-letnega moškega iz okolice Kočevja, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Pri reševanju trupla iz vode so pomagali gasilci. Kot so pojasnili policisti, dogodek po do sedaj zbranih ugotovitvah nima elementov kaznivega dejanja, o ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Ob 11.12 sta na cesti v Bršljinu v Novem mestu trčili osebni vozili. V nesreči se je poškodovala ena oseba, ki so jo na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, počistili cestišče in ga posuli z vpojnim sredstvom.

Vodo prekuhavajte

Komunala Metlika obvešča uporabnike pitne vode v občini Metlika, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz sistema Obrh in Jamniki, da je zaradi obilnih padavin potrebno vodo pred uporabo zaradi motnosti prekuhavati.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRIČ PRI OTOČCU.

Nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes od 8.30 do 14.00 ur, zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOLEK PRI DRAGATUŠU.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije danes med 8.00 in 10.00 uro na območju transformatorskih postaj Šutenski vrh, med 10.00 in 12.00 uro na območju transformatorskih postaj Nuklearno naselje, med 11.00 in 13.30 uro pa na območju transformatorskih postaj Dol in Bočje Gaj.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava