kočevsko-ribniško

Prijeli vlomilca, ki naj bi vlomil k ministru za obrambo Vebru

28.10.2014 | 07:50 | STA, M. M.

Janko Veber (Foto: M.G., arhiv DL)

Janko Veber (Foto: M.G., arhiv DL)

Kočevje, Ljubljana - Ljubljanski kriminalisti so pred dnevi odvzeli prostost moškemu iz okolice Kočevja, ki ga sumijo, da je 30. septembra v večernem času vlomil v stanovanjsko hišo na območju Kočevja. Po neuradnih informacijah spletnega Dnevnika naj bi šlo za vlom v domovanje ministra za obrambo Janka Vebra.

Kriminalisti kriminalistične policije Ljubljana so 15. oktobra odvzeli prostost 28-letnemu moškemu iz okolice Kočevja, ki je utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja velike tatvine. Osumljeni je, skupaj s še neznanim storilcem 30. septembra v večernem času vlomil v stanovanjsko hišo na območju Kočevja, od koder je odtujil denar in lastnika oškodoval za nekaj sto evrov, so včeraj sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Dodali so, da so na podlagi kriminalistične preiskave ugotovili identiteto osumljenca, ki je bil 17. oktobra priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ta pa mu je odredil pripor. "Osumljeni je bil v preteklosti že pravnomočno obsojen za premoženjska kazniva dejanja," so na PU Ljubljana še zapisali v sporočilu za medije. Odgovora na vprašanje, ali gre v konkretnem primeru za vlom v hišo ministra za obrambo, pa niso želeli razkriti.

‹ nazaj

Komentarji (5)

28.10.2014 1 (1) (0)OceniMarela 
Kočevski cigani so obkradli drugega kočevskega cigana. To je to !!
28.10.2014–2 (0) (2)Oceniopazovalka 
Marela ti si en trot. Predstavi se s polnim imenom če imaš jajca. Gospod Veber je strokovnjak in ti mu ne prideš do gležnjev. Sploh ne vemo koga si mislil ko si omenil kočevske cigane. Najbrž si sebe mislil ker večjega primitivca in cigana ni od tebe.
29.10.2014 2 (2) (0)Ocenihja 
Me zanima, kakšen strokovnjak je Veber? Na katerem področju?
7.11.2014–1 (0) (1)OceniPurfel 
Veper je čisto u redu možak. Samo da ni vlomu kakšen iz Depale vasi??!! Važn, da smo u Afganistani zmagal!!
21.11.2014OceniMsnzzejevc 
Kaj letos harmonikaš Tone ne bo organiziral Doboljubnih pesmi??

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava