kronika

V lokalu zagorel žar

29.10.2014 | 07:00 | M. K.

V lokalu zagorel žar

Na Ljubljanski cesti v Novem mestu je včeraj ob 8.57 uri v gostinskem lokalu zagorel žar za pripravo hrane. Ogenj so pred prihodom omejili zaposleni. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so dokončno ohladili žar, zaprli dovod plina, s termokamero pregledali okolico in prezračili prostore.

Ob 12.41 je zagorelo v podzemnem jašku industrijskega objekta na Ulici Belokranjskega odreda v Metliki. Požar so pogasili gasilci PGD Metlika.

Ponekod težave z vodo ...

Komunala Novo mesto obvešča vse uporabnike pitne vode, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Novo mesto-Stopiče (desni breg reke Krke), da ukrep prekuhavanja vode ni več potreben. Še vedno pa velja ukrep obveznega prekuhavanja vode za vse uporabnike, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Novo mesto-Jezero.

Uporabnike pitne vode v naselju Drama v občini Šentjernej pa Komunala obvešča, da zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju danes ne bo pitne vode predvidoma med 9.00 in 15.00 uro. Pri ponovnem polnjenju cevovoda lahko prihaja do pojava povečane motnosti na celotnem področju, ki se oskrbuje iz vodovodnega sistema Jezero.

... drugod z elektriko

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 11.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRIČ PRI OTOČCU;

- od 8.00 do 14.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GORENJA VAS, TP JEVŠEVEC, TP KOGLO, TP MEVCE, TP OREŠJE, TP OREŠNIKI, TP OSREČJE, TP RAVNIK, TP VINICA PRI ŠMARJETI, TP VINICA PRI ŠMARJETI-VAS.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes od 6.00 do 6.45 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KLEMENČIČEVA.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 8.30 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BOJANJA VAS, TP ČRPALIŠČE BOJANJA VAS, TP RADOVICA, TP KRAŠNJI VRH, TP OSTRIŽ;

- od 17.00 do 18.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BOJANJA VAS, TP ČRPALIŠČE BOJANJA VAS, TP KRAŠNJI VRH, TP OSTRIŽ, TP RADOVICA .

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog danes med 8.00 uro in 10.30 uro na območju transformatorskih postaj Srednje Laknice, Srednje Laknice 2, Škovec in Škovec dolina ter med 11.00 uro in 14.00 uro na območju transformatorskih postaj Kaplja vas, Tržišče, Tržišče kolodvor, Vodale in Zgornje Vodale.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 8.30 in 13.00 uro na območju TP Podsreda ter med 8.30 in 13.30 uro na območju TP Laše Zalog ter na področju nadzorništva Brežice med 10. in 12. uro na območju TP Dramlja.

‹ nazaj

Komentarji (4)

29.10.2014 4 (4) (0)OceniVPRAŠANJE 
Zakaj dolenjski mediji ne poročate o incidentu v Dobruški vasi,ko se je "Rom" na gradbišču delavcu v jašku posral na glavo medtem ko je ta delal???? Kje smo pristali ,da nam ti,ki živijo od našega dela sedaj še serjejo na glavo dobesedno? Zakaj mediji prikrivate takšna dejanja Romov (saj bi napisal drugače,pa bi moderator v duhu čloivekovih pravic brisal komentar)???? KAj če bi se posral na glavo predsedniku vlade,bi potem tudi molčali????Je delavec na gradbišču.ki dela za ušivo plačo kaj manj vreden od enega zanič predsednika vlade???? Mediji ste zato, da ljudi obveščate o tem,kaj se dogaja okoli njih in to mora biti OBJEKTIVNO in ne SELEKTIVNO!
29.10.2014 3 (3) (0)OceniJan 
Dobro veš. Moramo biti toleranti pa sedaj še drek jest. Od ponosnih Slovencev smo v 20 letih prišli do klečeplaznih bojazlivcev. Mediji nas pa futrajo in ustvarjajo mnenje in klimo, s politiki za vratom.
29.10.2014Ocenitincek 
@VPRAŠANJE sam sem zelo strpen človek ampak ko sem prebral tvoj komentar, ne morem verjet, kar želim si da ni res to kar si napisal
29.10.2014Ocenitincek 
haha Marela tako se govori :)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava