avto moto

V Krškem dan odprtih vrat za vse ljubitelje speedwaya

13.11.2014 | 18:00 | Mitja Pungarčič

Foto: Sašo Ključarič/fotokljucaric.net, arhiv DL

Foto: Sašo Ključarič/fotokljucaric.net, arhiv DL

Krško - To soboto ste vsi ljubitelji speedwaya še zadnjič v letošnjem letu vabljeni na stadion Matije Gubca, kjer bo potekal tradicionalni dan odprtih vrat.

Vsi ljubitelji, sponzorji in ostali adrenalinski navdušenci, ki se želite srečati s tekmovalci ali celo popeljati s speedway motorjem, prisrčno vabljeni med 11. in 15. uro.

Tako se je glasilo uradno povabilo AMD Krško, ki sicer že tradicionalno prireja dan odprtih vrat. Srečanje je lepa in promocijsko dobrodošla gesta vodstva društva in tekmovalcev in je kot taka zelo dobrodošla popestritev za vse ljubitelje dirk in peščenih ovalov. Lani je organizatorjem sicer zagodlo vreme, zato letos upravičeno pričakujejo še nekoliko večji obisk, kot je to bilo običajno v preteklosti. Za veliko Posavcev, Dolenjcev in navdušencev od drugod to pomeni dan, v katerem imajo priložnost za druženje s svojimi favoriti. Še posebej mamljivo pa je doživetje, ker se lahko obiskovalci tudi popeljejo s 500-kubičnim motorjem brez zavor, kar je med ljubitelji vsekakor še posebej dragocena izkušnja. Upajmo, da bo vreme letošnjemu druženju naklonjeno in da bodo najbolj hrabri srečneži še dolgo v zimo premlevali o svoji novi izkušnji.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava