posavje

Jutri dobrodelni koncert za nakup paketov pomoči

19.11.2014 | 15:30 | R. Ž.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Sevnica - V organizaciji sevniškega združenja Rdečega križa bo jutri ob 18. uri v tukajšnji kulturni dvorani dobrodelni koncert, katerega izkupiček bodo namenili nakupu paketov pomoči za socialno ogrožene.

Med številnimi nastopajočimi, od mladih glasbenikov do odraslih vokalnih in instrumentalnih zasedb, bo kot posebna gostja zapela tudi Nuša Derenda.

Za organizacijo koncerta so se odločili na podlagi dobrih izkušenj iz lanskega leta, ko so na prvem tovrstnem dogodku s prodajo vstopnic, srečelovom, prostovoljnimi prispevki ter finančnimi donacijami podjetij zbrali dobrih 6.500 evrov. Ves izkupiček je šel za nakup paketov pomoči, tako so z zbranim denarjem kupili 350 prehrambenih paketov, 656 pralnih praškov, 1153 enot toaletnih potrebščin. Iz zbiralnikov po trgovinah so doslej dobili dovolj izdelkov za 116 paketov pomoči.

Tudi letos so pripravili bogat srečelov, saj je veliko sevniških podjetij, ki s finančnim prispevkom ne morejo sodelovati, so pa podarila izdelke ali bone za storitve.

‹ nazaj

Komentarji (3)

19.11.2014OceniPomoč 
Dajmo prispevati vsak nekaj eur za partijsko sekretarko Renato Brunskole, ki bo delala v dobrodelne namene za skromnih 8000 eur plače na mesec!
19.11.2014 1 (1) (0)OceniPomo 
4000 brezplačnih kosil bi lahko razdelili vsak mesec na račun plače Renate Brunskole. In renatka je samo ena od kućanovih aparatčikov, katera kućanova mafija nastavlja širom Slovenije za ropanje Slovencev.
21.11.2014OceniPsihiater 
Ti "Pomoč" spet si pozabil popiti dnevno dozo veterinarskih tablet. Menda veš, da moraš na vsakih 20 km potiti ajmar vode in si ostrgati abramke. Ne vem, kako lahko take osebke spuščajo iz Polja??

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava