kronika

Truplo v metliškem stanovanju

20.11.2014 | 07:00 | M. K.

Truplo v metliškem stanovanju

Na Župančičevi cesti v Metliki so gasilci PGD Metlika včeraj ob 14.49 uri s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem je bila mrtva oseba. Na kraju so bili pristojni policisti in reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika.

Trije ranjeni

Včeraj ob 17.08 uri se je na cesti Metlika - Novo mesto pri Jugorju zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih vozil. V nesreči so bile tri osebe poškodovane, reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika so jih oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče ter odklopili akumulatorja na vozilih.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 11.30 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MALE BRUSNICE, TP BREZJE PRI MOKREM POLJU, TP ŽERJAVIN, TP MOKRO POLJE;

- od 12.00 do 14.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BENDJE in TP SLATENSKA GORA.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes od 6.50 do 19.00 ure zaradi del motena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CEROVEC PRI SMOLENJI VASI .

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del motena dobava električne energije na področju nadzorništva Bistrica med 8. in 14.30 uro na območju TP Orešje, na področju nadzorništva Krško mesto med 10. in 12. uro na območju TP Krško Dalmatinova, na področju nadzorništva Brežice med 8. in 12. uro na območju TP Pavlova vas center in na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 15. uro na območju TP Pecelj.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava