dolenjska

Veseli Janez zapušča Dolenjce in odhaja h Grkom

20.11.2014 | 11:15 | M. M.,
foto: Kompas Novo mesto

Misice na Veselem Janezu (Foto: Kompas Novo mesto)

Misice na Veselem Janezu (Foto: Kompas Novo mesto)

Novo mesto - Panoramski avtobus Veseli Janez, ki ga je turistična agencija Kompas Novo mesto pripeljala v Slovenijo pred štirimi leti, je včeraj zapustil državo in se odpravil na dolgo popotovanje v Grčijo.

»Janez je bil zelo uspešna popestritev turistične ponudbe in je prevažal turiste predvsem po Dolenjski, Ljubljani, nekajkrat pa tudi potnike, ki so s križarko prišli na našo obalo. Vsako leto je popestril veliko število turističnih prireditev: Pikin festival in Starotrški dan v Velenju, Trške dneve v Žužemberku, Dneve narodnih noš v Kamniku, Prvomajsko budnico v Rušah… Prevažal je upokojence, šolske skupine, gasilce, svate, slovenske lepotice, z njim smo podirali tudi rekord na Panoniki harmoniki. Najbolj je bil odmeven v različnih promocijskih akcijah, ko je spremenil tudi zunanjo podobo: RDO Dolenjska in Bela krajina, RDO Osrednja Slovenija, Coca-Cola, Pivovarna Union in Laško, Eurobasket in Dežela Celjska. Z njim smo potovali ne samo po Sloveniji, ampak smo promocijo izvajali tudi v Italiji, Avstriji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in na Hrvaškem. Veseli Janez je dvakrat ponosno popeljal po Novem mestu tudi državne prvake v košarki, novomeško Krko,« so uspehe njegove kariere nanizali v Kopasu.

Ob tem so dodali, da če boste z njihovo turistično agencijo dopustovali v Grčiji, vas bo Veseli Janez prevažal po Krfu.

‹ nazaj

Galerija (5)

Coca cola
Miss Slovenije
Panonika harmonika
RDO Osrednja Slovenija
Union-Laško

Komentarji (5)

20.11.2014 1 (1) (0)OceniJure 
nikoli videl. Za avtobus Veseli Janez slišal samo v kampanji Bojana Kekca, kjer mi je šlo na bruhanje.
20.11.2014OceniJan 
Ko so bili KK Krka pred casom prvaki so se tudi zapeljali do Marofa. Ti Jure si pa precej nerazgledan, ce ga nisi nikoli videl. Ali pa zapeckar.
20.11.2014OceniDOMEN 
NE , JURE JE PRAVOKATOR , KER KEKEC SE S TEM VOZILOM NI NIKOLI VOZIL
21.11.2014OceniJure 
Kaj pa vpiješ? Te niso naučili brat? Napisal sem, da tega avtobusa nikoli nisem videl. Videl pa sem, da se je v četrtek pred volitvami Bojan Kekec naokrog po občini (Podgrad itd, na koncu Brusnice) vozil z avtobusom Veseli Janez. Mi je bilo tako smešno, da sem si to moral shraniti. Saj niso niti skrivali, objavljali tudi na facebooku.
21.11.2014Ocenistane 
pa veliko zgubo so naredili z njim. v tej naši vukojebini se res nič ne splača.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava