AMD Krško in Terme Čatež prvič na Sportu

23.11.2014 | 10:15

AMD Krško in Terme Čatež prvič na Sportu
AMD Krško in Terme Čatež prvič na Sportu

Portorož - Sporto 2014, najpomembnejšo konferenco o športnem marketingu v regiji, ki je v četrtek in petek potekala v Portorožu, so obeležili tudi trije predstavniki iz Posavja in Dolenjske. Organizatorji so bili posebej zadovoljni s predstavitvijo AMD Krško, saj so z njim prvič dobili udeleženca iz panoge moto-športa.

Krški klub je v Portorožu že začel s trženjskimi in promocijskimi aktivnostmi za Veliko nagrado Slovenije, dirko serije Speedway Grand Prix, ki jo bodo gostili septembra prihodnje leto. S svojimi športnimi produkti so se predstavile tudi Terme Čatež, Zavarovalnica Tilia pa je za sponzorski projekt ljubljanskega maratona, Predani korakom, prejela posebno nagrado.

Razstavni prostor AMD Krško je pritegnil precej pozornosti, saj so poleg panojev in videoposnetkov atraktivnih voženj vanj postavili tudi dva motorja. Prvega je pripeljal njihov član, mladinski državni prvak Žiga Kovačič, drugega pa najboljši slovenski voznik in peti v letošnji seriji SGP Ljubljančan Matej Žagar.

Prvič so se konference udeležile Terme Čatež, ki so predstavile paleto storitev, ki jih že nekaj časa nudijo športnikom. Med drugim smo izvedeli, da pripravljajo nov talno ogrevan in osvetljen vadbeni prostor za nogomet.

Enajsta konferenca Sporto je sicer postregla s kopico uglednih predavateljev, med katerimi sta izstopala »oče« sodobnega športnega marketinga Britanec Patrick Nally in globalni direktor blagovne znamke Adidas Thomas van Schaik.

Besedilo in fotografije: Mitja Pungarčič

Galerija

Komentarji (4)

23.11.2014Oceniandrej  
Upejmo da se u amd zavedajo kako dobro zna Jure delat. Sam de ga ne bojo ostali krški funkcionarji kake krive vere učil, ka itak da nobeden med njimi nima pojma o marketingu
23.11.2014OceniDejan 
Krški funkcionarji in njihovi "zunanji" sodelovci, so tako zabetonirani,da je nemogoče pridit blizu,zato bo imel težko delo,če mu rata kaj je idealn za Predsednika Republike :)
23.11.2014 1   (1)   (0)   Ocenialibaba 
hehe. al bojo fahidijoti nardil iz njega bedaka al jih bo pa našolau da se kej premakne. Sam samem mu bo težka tale ....
24.11.2014 1   (1)   (0)   Oceniadi 
Zelo pohvalno, da AMD Krško stopa z okrepljeno zasedbo tudi na takšnih konferencah. To je prava pot in očitno so odprti za spremembe zato so povabili v svoje vrste strokovnjake s področja marketinga. ZELO POHVALNO IN LE TAKO NAPREJ!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava