Otroška oblačila in igrače naprodaj za 1 evro

24.11.2014 | 07:30

Foto: I. N., arhiv DL

Foto: I. N., arhiv DL

Novo mesto - »Uspešno smo zaključili bazar rabljenih otroških oblačil, s katerim smo v blagajno fundacije za organizacijo tujega jezika pridobili 324,51 evra in marsikateremu staršu omogočili obogatiti otroško garderobo njihovega otroka,« je sporočila ravnateljica Vrtca Ciciban Novo mesto Majda Kušer Ambrožič. Ker pa je ostalo še kar nekaj oblačil in obutve in ker imajo predviden tudi bazar rabljenih igrač, so se v Cicibanu odločili, da organizirajo skupni bazar, ki pa bo dostopen tudi zunanjim zainteresiranim.

Igrače bodo zbirali v ponedeljek in torek, 24. in 25. novembra, v posameznih enotah vrtca. Poudarjajo, da naj starši ne prinašajo plišastih igrač in igrač, ki spodbujajo nasilje (pištole, puške, noži, sablje ...).

Bazar bo odprt za obiskovalce/kupce v enoti Labod v času od četrtka, 27. novembra, od 14. ure do petka, 28. novembra, do 16.30.

Vsak kos oblačila, obutve ali igrače bo naprodaj za 1 evro, izkupiček od prodaje pa bo prav tako dobrodošel prispevek za organizacijo in izvedbo tujega jezika v vrtcu.

»Verjamem, da lahko v prednovoletnem času s skupnimi močmi naredimo nekaj dobrega za naše in vaše otroke,« je še dodala Kušer Ambrožičeva.

M. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava