Jutri slovesnost ob 50-letnici sevniške šole

25.11.2014 | 15:15

Oš Sava Kladnika Sevnica (Foto: P.P., arhiv DL)

Oš Sava Kladnika Sevnica (Foto: P.P., arhiv DL)

Sevnica - Jutri ob 15.45 bo vrata odprla prenovljena osnovna šola Sava Kladnika. Zaključek energetske sanacije bodo združili s praznovanjem 50-letnice šolske zgradbe.

Ob tej priložnosti bodo odprli preventivno zobozdravstveno ordinacijo in kemijski laboratorij, na ogled pa bodo postavili tudi razstavo Šola skozi čas.

V sevniški športni dvorani pa se bo ob 16.30 začela še slavnostna prireditev, na kateri bodo podelili medalje Sava Kladnika.

R. Ž.

Komentarji (2)

26.11.2014OceniAnika 
Povejte tudi, da so starše šele 7 dni pred slovesnostjo obvestili, da običajni termin šolanja odpade - šola bo tisti dan samo popoldan. Zato smo bili številni primorani vrat na nos prositi šefe za dopuste, saj je bilo rečeno, da jutranjega varstva ne bo. Potem, ko smo že stežili za dopuste, pa se je ravnateljica Mirjana Jelančić vendarle zmislila, da jutranje varstvo bo... Hvala za ukraden dan dopusta. Nesposobni osnovne organizacije! rečeno je bilo tudi, da bo vse obveščeno na internetni strani - to so naredili šele ta teden. Madona so neažurni. Zdaj pa me zanima ali so res tako zanič plačani, kot jambrajo, ali pa se jim preprosto ne da, oz. ne znajo. Tole je zame ali nesposobnost ali pa zafrkancija.
26.11.2014Ocenilepota 
http://www.ajpes.si/statistike/place_javni_sektor/porocila/zadnje_porocilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava