Ponesrečil se je 38-letni delavec. Zahtevali PIN kodo

19.12.2014 | 12:15

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Poročali smo o včerajšnji delovni nesreči. S PU Novo mesto danes pojasnjujejo, da se je 38-letni delavec poškodoval nekaj po 10. uri v gozdu pri Bojancih v Beli krajini, reševalci so ga odpeljali v bolnišnico. Po prvih ugotovitvah policistov se je moški poškodoval pri podiranju drevesa, ko naj bi nanj padel odlomljen vrh drevesa in ga poškodoval po nogi. O nesreči bodo seznanili pristojno tožilstvo.

Škode za 100.000 evrov

Poročali smo tudi o požaru v gospodarskem objektu. Črnomaljski policisti so klic na pomoč iz podjetja, ki se ukvarja s predelavo lesa, prejeli nekaj po 9. uri. Požar so gasilci omejil in pogasili. Po prvih ugotovitvah je zagorelo v prezračevalnem sistemu, okoliščine požara pa še ugotavljajo. Škode naj bi bilo za okoli 100.000 evrov. Policisti bodo o ugotovitvah in vzroku za nastanek požara seznanili pristojno tožilstvo.

Zahtevali PIN

Okoli 21. ure je na območju Šmihela oškodovanec nameraval dvigniti gotovino na bančnem avtomatu. Ko je v bankomat vstavil bančno kartico, so ga obstopili trije neznanci in zahtevali, da jim pove PIN kodo. Možakar jih je zavrnil, potem pa so mu iz denarnice vzeli nekaj kovancev in pobegnili. Policisti okoliščine še preiskujejo.

Vzeli gorivo, denar in nakit

V tem tednu je na parkirnem prostoru v Krškem nekdo vlomil v rezervoar delovnega stroja in iztočil gorivo. Lastnik ocenjuje škodo na okoli 1000 evrov.

V Novem mestu je včeraj popoldan nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, vzel je denar in nakit.

Sinoči pa je v Mirni Peči neznanec skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel okoli 300 evrov.

M. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava