Ženski forum SD Novo mesto obdaril tri družine

29.12.2014 | 09:40

Družine prejemnice in donatorji ter sekretarka Barbara Ozimek. (Foto: RK Novo mesto)

Družine prejemnice in donatorji ter sekretarka Barbara Ozimek. (Foto: RK Novo mesto)

Novo mesto - Ženski forum Občinskega odbora SD Novo mesto je prek novomeškega združenja Rdečega križa obdaril tri socialno šibke družine z bogatimi paketi prehranskih izdelkov in higienskih artiklov, ki jim bodo polepšali praznike. »Sodelovanje na ta način se bo po besedah novega predsednika Občinskega odbora SD Novo mesto Jacquesa Grosa nadaljevalo, saj imajo v svojem programu tudi pomoč ljudem v stiski,« je sporočila sekretarka Barbara Ozimek.

OZRK Novo mesto jim je ob donaciji predalo zahvalo, sekretarka Barbara Ozimek pa je poudarila, da se vse več družin zateka na Rdeči križ po pomoč in s takimi donacijami lahko obogatijo pomoč posameznikom in družinam.

M. M.

Komentarji (9)

29.12.2014OceniObčan 
Lepa poteza!
29.12.2014OceniJože.Š 
Čestitke zelo pohvalno,samo tako naprej,mogoče se še kakšna stranka spomne pa naredi kaj dobrega za ljudi,nekatere stranke žav so jih povna usta od njih pa nič.
29.12.2014 1   (1)   (0)   OceniJan 
Edino delo politikov je, da ustvarjajo pogoje za ljudi, da takšnih akcij ne bi bilo potrebnih. Ne pa da se slikajo kako so dobrodelni za par kil hrane. In to preko RK, kamor so iz svojih vrst notri zrnili svojo bivšo sodelavko iz iste stranke. Metanje peska v oči in zgolj (ne)spretna PR poteza.
29.12.2014Ocenikukavičje jace 
In potem eni nekaterim v Žužemberku očitajo, da so ta rdeč. V resnic so jim pa na občino podtaknili rdeče kukakvičje jajce. Sedaj to ni več skrivnost in je popoplnoma jasno, zakaj je gospod na levi velikokrat viden v Žužemberku, ki očitno postaja rdeča trdnjava in novomeška podružnica SD. Ta bel al ta rdeč, ni važno, važno da so naš.
29.12.2014OceniBralec 
GESTA JE GESTA, gdaj je kašen forum SDS poklonil kaj? Ali naredil kaj zastonj!?Lahko PRED leti , ko je bil g.Šteingel!sedaj ni nič od tega...
29.12.2014Ocenilula 
Steingel je za zbk napoleon . dela vse dobro in vse prav. Cela obcina ne premore imenovanega, tardec kader na obcini namrec. Ime in priimek veliko povesta. Krancani so micke pa francke pa ancke pa jozi, lojzi. Pojdimo zurat novo leto se bliza.
7.1.2015 3   (3)   (0)   OceniVelikiVolk 
...jao, jao, a ce nekomu nekaj podaris, moras to objavit in izpostavit ze tako obcutljive druzine in otroke...totalna politicna zloraba...bravo Somi!!!
7.1.2015 4   (4)   (0)   OceniJanj 
Seveda moraš. Zato da se slikaš zraven češ, glejte me, kako sem fajn. Vsi ostali, ki dejansko zaradi socialnega čuta darujemo pomoči potrebnim, ne potrebujemo zato spletnih oglasov in še javno kazat, katere so te boge družine. Izprijena dejanja za moje pojme. Če želiš komu pomagati, mu pomagaj. Ne rabiš zato se slikat in objavljat.
7.1.2015 2   (2)   (0)   OceniMarija k sebi 
Sramota, da se takole slikate v kravatah, zraven pa družine, ki komaj shajajo iz dneva v dan. Začnite razmišljati z srcem in glavo, ne samo metat pesek v oci z kvazi dobrodelnimi akcijami.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava