kronika

Gorele bale in kurilnica

24.1.2015 | 08:40 | J. A.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Danes ob pol štirih zjutraj so v Logu v občini Sevnica pod kozolcem zagorele bale sena. Gasilci PGD Boštanj so jih odstranili in pogasili ter preprečili, da se požar ni razširil na skladišče lesa in kmetijsko mehanizacijo.

Včeraj ob 16.20 je v stanovanjski hiši na Selih pri Šumberku v trebanjski občini zaradi napake na peči za centralno ogrevanje prišlo do požara kurilnice. Gasilci PGD Sela pri Šumberku, Veliki Gaber in Trebnje so požar pogasili, s termo kamero pregledali prostor in ga prezračili.

Prevrnil se je

Včeraj popoldne je pri pri kraju Glogov Brod v občini Brežice osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Na kraju so jo oskrbeli reševalci NMP Brežice in prepeljali v SB Brežice. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, dvignili vozilo na cesto, nudili pomoč pri odstranitvi vozila in očistili cestišče.

Madeži na Krki

Včeraj okoli poldneva so v bližini Kandijskega mostu v Novem mestu na gladini reke Krke opazili bele madeže. Gasilci GRC Novo mesto so po pregledu obrežja ugotovili, da do madežev prihaja posledično zaradi iztekanja meteornih voda iz kanalizacijskega sistema. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava