Bežal pred policisti, čaka ga 3550 evrov kazni

28.1.2015 | 16:30

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Črnomaljski policisti so sinoči okoli 20. ure v okolici Črnomlja ustavljali voznika osebnega avtomobila Renault laguna. Kršitelj njihovih znakov ni upošteval, s pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo in kršil cestnoprometne predpise. V Črnomlju je avtomobil ustavil in skušal peš pobegniti. Policisti so ga izsledili in prijeli. 18-letnik, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,35 miligrama alkohola. Zaradi številnih kršitev zakona o pravilih cestnega prometa, zakona o motornih vozilih in zakona o voznikih so mu izdali plačilni nalog v znesku 3550 evrov.

Zapeljal s ceste

Novomeški policisti so bili včeraj nekaj po 19. uri obveščeni o prometni nesreči pri Stranski vasi. Ugotovili so, da je 46-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad avtomobilom, zapeljal s ceste in se prevrnil. Voznik se je v nesreči lažje poškodoval.

Razgrajal v lokalu

Brežiški policisti so okoli 20. ure prejeli klic, da v lokalu v Brežicah pijan moški razbija in prevrača stole. Ugotovili so, da je 46-letni kršitelj, ki je bil pijan, žalil osebje lokala, tam je kričal in prevračal pohištvo. Tudi po prihodu policistov se ni pomiril in je nadaljeval s kršitvami, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali še plačilni nalog.

Sneli žlebove

V okolici Trebnjega je v tem tednu nekdo s strehe počitniške hiše snel bakrene žlebove in cevi. Lastnika je oškodoval za 1800 evrov.

M. M.

Komentarji (1)

28.1.2015OceniTITO 
E, da mi je vedeti, če bo plačal in kako?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava