kronika

Grozil z jeklenko in samomorom

29.1.2015 | 07:05 | M. K.

Grozil z jeklenko in samomorom

V Sobenji vasi, občina Brežice, je včeraj nekaj po 16. uri občan grozil, da bo z izpustom plina iz jeklenke storil samomor. Policisti PP Brežice so občana pregovorili, da je sam prišel iz objekta ter ga prepeljali v ZD Brežice. Gasilci PGE Krško so vstopili v objekt, jeklenko odnesli na prosto, prezračili prostore in opravili meritev koncentracije plina.

Ogenj z dimnika na ostrešje

Davi ob 2.25 uri so na Cesti 4.julija v Krškem gorele saje v dimniku večstanovanjske hiše. Gasilci PGE Krško so pogasili ogenj, ki se je razširil na del ostrešja ob dimniku, nadzorovali izgorevanje saj in pregledali prostore.

Včeraj ob 14.37 so v naselju Vrh pri Šentjerneju v občini Šentjernej gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šentjernej so pogasili goreče saje, očistili in pregledali dimnik.

Ob 17.32 pa so v naselju Leskovec pri Krškem, občina Krško, gasilci PGE Krško s tehničnim posegom odprli vrata na osebnem vozilu.

Prometna nesreča pri Občicah

Danes zjutraj ob 5.41 uri se je prometna nesreča zgodila na cesti Dolenjske Toplice-Črnomelj pri kraju Občice. O podrobnostih še ni poročil.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava