kronika

Trčil v peško. Z glasno glasbo motil mir

29.1.2015 | 10:15 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Sevniški policisti so bili včeraj nekaj pred 9. uro obveščeni o prometni nesreči v Šentjanžu. Po prvih ugotovitvah je 42-letni voznik osebnega avtomobila vozil po regionalni cesti, ko naj bi v kraju Šentjanž na cesto s pločnika nenadoma stopila peška. Voznik je z avtomobilom trčil vanjo in jo lažje poškodoval. Okoliščine nesreče policisti še preverjajo, so danes sporočili s PU Novo mesto.

Sinoči nekaj po 20. uri se je prometna nesreča zgodila tudi v semaforiziranem križišču v Novem mestu. 42-letna voznica osebnega avtomobila je v križišču zaradi nepravilnega premika z vozilom trčila v avtomobil 39-letne voznice. Slednja je bila v nesreči lažje poškodovana. Povzročiteljici nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Plačilni nalog zaradi glasne glasbe in upiranja

Novomeški policisti so bili včeraj nekaj pred polnočjo obveščeni o motečem predvajanju glasne glasbe v zasebnem prostoru. Takoj so odšli na kraj in ugotovili, da je glasno glasbo predvajal 25-letni moški, ki je bil pijan. Tudi po prihodu policistov se ni pomiril in je nadaljeval s kršitvami, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava