Dobrodelna prireditev za nakup igral

29.1.2015 | 12:30

Dobrodelna prireditev za nakup igral
Dobrodelna prireditev za nakup igral

Studenec - Prenovljena podružnična šola na Studencu je jeseni zablestela v prelepih barvah. V šoli se srečujejo šolski in predšolski otroci. Lepi urejeni okolici, ki je to postala s pomočjo projekta Las Posavje "Iz naše je, dobro je", manjkajo še otroška igrala za predšolske otroke. Igrala, ki bi jih v dopoldanskem času uporabljali vrtčevski otroci, v popoldanskem pa vsi zunanji obiskovalci. Živimo v času in prostoru, kjer prostovoljstvo, dobrodelnost in pomoč prihaja iz srca in potrebe.

Tako je dobrodelno prireditev za nakup igral za vrtec pri podružnični šoli Studenec podprl tudi župan občine Sevnica, Srečko Ocvirk, in ravnateljici Vrtca Ciciban in OŠ Sava Kladnika Sevnica.

V veliko veselje nam je bilo združiti moči s starši vrtčevskih otrok enote Cepetavčki s Studenca in Turističnim društvom Studenec, ki je bil tudi organizator dobrodelne prireditve. Nastopili so najmlajši Cepetavčki, pevski zbor Podružnice Studenec in Gledališka skupina učiteljev podružničnih šol, ki je z igro Muca Copatarica popestrila prireditev.

Erika Anzelc Intihar, OŠ Sava Kladnika Sevnica - POŠ Studenec

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava