kronika

Po padcu v smrtni nevarnosti

30.1.2015 | 11:15 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Brežiški policisti so bili včeraj popoldan obveščeni o nesreči pri delu, ki naj bi se v Župeči vasi zgodila že dan prej. Hudo poškodovanega moškega, ki naj bi bil v smrtni nevarnosti, so reševalci odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Po prvih zbranih obvestilih je 43-letni moški opravljal dela na strehi stanovanjske hiše in ob menjavi snegolovov padel s strehe kombiniranega vozila. Okoliščine nesreče policisti še preverjajo in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Ostal brez avta

Trebanjski policisti so okoli 13. ure na lokalni cesti pri Puščavi ustavili osebni avtomobil Fiat marea, na katerem so manjkale registrske tablice. 36-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imel 1,07 miligrama alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Pijan povzročil nesreče

Nekaj po 13. uri se je Šentrupertu zgodila prometna nesreča, v kateri sta se lažje poškodovala udeležena voznika osebnih avtomobilov. Policisti so ugotovili, da je 51-letni voznik avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčil v avtomobil 47-letnega voznika. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,83 miligrama alkohola. Izdali so mu plačilni nalog in napisal obdolžilni predlog.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava