FOTO: Na Otočcu spet bazen

31.1.2015 | 08:30

FOTO: Na Otočcu spet bazen
FOTO: Na Otočcu spet bazen
Foto: B. B.

Foto: B. B.

Otočec - Terme Krka so v sklopu hotela Šport na Otočcu včeraj slovesno odprle nov pokrit termalni bazen. Naložba je vredna 2,7 milijona evrov. Poleg 21-metrskega bazena, ki so ga zgradili za hotelom, so uredili še dve savni in masažni prostor, prenovili hotelsko ogrevanje, zgradili čistilno napravo in uredili park na območju nekdanjega motela, marca pa bodo zamenjali še okna in fasado hotela.

Bazen, ki so ga odprli že med božičnimi prazniki, polnijo s termalno vodo, ki po toplovodu priteka iz zdravilišča Šmarješke Toplice. Kot je povedal direktor Term Krka Jože Berus, z njim dopolnjujejo svojo ponudbo, ki na Otočcu zajema še odprta in pokrita teniška igrišča, pustolovski park, otoški grad s hotelom in gastronomsko ponudbo ter igrišče za golf.

Bazen je na Otočcu sicer nekoč že bil, a so ga pred dobrima dvema desetletjema preuredili v kazino, danes pa je tam konferenčna dvorana.

Več v Dolenjskem listu.

B. B.

Galerija

Komentarji (6)

31.1.2015 3   (3)   (0)   OceniJan 
Pohvalno da so pri nas še podjetja, ki v teh težkih časih izvajajo investicije in mislijo tudi na prihodnost.
31.1.2015 2   (2)   (0)   Ocenijanez 
Bravo! Edina investicija ki je odmevna v zadnjih 20 LETIH na Otočcu pa se že trepljate po prsih..Restavracija Tango se ugreza ,mostovi propadajo ,avtokamp ni dorasel svojem pomenu,kopališča ni ,sprehajalnih poti ob lepi Krki razen ramp,ki prepovedujejo prehod tudi ni.UPAJMO,da se je stem bazenom le nekaj premaknilo v boljše čase.
1.2.2015—   (1)   (1)   Ocenire:janez 
tipičen janez kranjski sodeč po pisanju si zaposlen v javni upravi kjer ti vsak mesec kapne in ti država skrbi za delovno okolje. v podjetništvu pa gre vse bolj počasi ker dajejo iz lastnega žepa za razvoj in za tvoj žep 5 v mesecu in raje bodi tiho če s e nimaš kje sprehajat pejt pa v shoping center
1.2.2015–6   (0)   (6)   OceniMilica 
Le čemu bazen, ko pa polovica Dalencev ne zna plavat u vodi. Samo u cvičku in šnapcu!!
2.2.2015 1   (1)   (0)   Oceniprimožek 
pridem z otroci,sam če ne bo gužva z ukrajinkami in zvodnikov
2.2.2015OceniMitja 
Ga. Milica, tako imenovani delavci delamo cele dni, če nam znese in imamo še kaj moči, pa ne zaradi pijače, še kaj ponaredimo doma. Zato nimamo časa hoditi na bazen , sprehode ali smučanje, kot predvidevam vi. Ali ste pa samo vso pamet tega sveta pojedli, da ne rečem popili.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava