Prišel na obisk in ustrelil bodočega tasta

23.2.2015 | 08:00

Foto: J. A.

Foto: J. A.

Dolenje Sušice - Le kaj se je v noči na soboto dogajalo za vrati stanovanjske hiše v Dolenjih Sušicah pri Dolenjskih Toplicah, da je hčerin fant ustrelil Jožeta Fabijana?

»Policisti in kriminalisti Policijske uprave Novo mesto obravnavajo kaznivo dejanje poskusa uboja, ki se je zgodil v noči na soboto na območju Policijske postaje Dolenjske Toplice,« je bila jedrnata Alenka Drenik s PU Novo mesto. Izpostavila je, da so policisti 31-letnega osumljenca na kraju kaznivega dejanja prijeli in pridržali, naslednji dan naj bi ga privedli k preiskovalnemu sodniku.

»Preiskava v tem primeru še vedno poteka, zato podrobnosti javnosti ne moremo pojasnjevati, saj bi s tem lahko škodili preiskavi,« je dan po dogodku zapisala Drenikova.

Policija sicer ni povedala, kaj je z žrtvijo, a po neuradnih informacijah naj bi bila izven življenjske nevarnosti.

Družina Fabijan se je ob našem obisku zavila v molk, rekli so, da dogodka ne bodo komentirali. Le policijski trak v travi ob dvorišču njihovega doma je dajal slutiti, da se je pri hiši nedavno moralo nekaj hudega zgoditi.

Zakaj in kje je streljal osumljeni, od vaščanov ni vedel povedati nihče. Verjetno bo več znanega po današnji izjavi za javnost, ki jo pripravljajo na novomeški policijski upravi.

J. A.

Komentarji (1)

23.2.2015OceniLo 
pustila ga je, pa se mu je odpelal

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava