gospodarstvo

Pekarno Grosuplje želi kupiti tudi metliški Don don

24.2.2015 | 10:45 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Ljubljana, Metlika - Za nakup Mercatorjeve Pekarne Grosuplje se po poročanju Dnevnika potegujejo le še Žito pod vodstvom Janeza Bojca, Čakovečki mlinovi Stjepana Varge in metliški Don don Aleša Mozetiča.

Pekarno bi menda lahko prodali za več kot 20 milijonov evrov, omenjeni potencialni kupci pa so menda že poslali zavezujoče ponudbe. Prodajo za Mercator vodi Publikum, ki naj bi izbor kupcev še zmanjšal na dva investitorja. Pogajanja naj bi stekla v naslednjih dneh, po poročanju Dnevnika pa nameravajo prodajo zaključiti v drugem letošnjem četrtletju.

‹ nazaj

Komentarji (7)

24.2.2015Ocenikomunist 
Delavce so prepeljali žejne čez vodo sedaj prodajajo. Sramota brez primere! Zavedajte se da, ko boste umirali neboste mogli ust odpret da se bi opravičili revnim ljudem.
24.2.2015Ocenibaba 
samo še čakam da bodo naši državniki (politiki) prodali tudi nas ljudi, kot belo blago, ne vem kam. Ali ti ljudje ne vidijo, da kar prodajo se potem razpusti in zapre?
25.2.2015OceniJan 
Pekarno je na kant spravil Mercator z nemogočimi pogoji nabave kruha. Državno podjetje.
25.2.2015—   (1) (1)OceniJanez 
Jan res si strokovnjak! To je kardelno dogovarjanje in uničevanje firm. Tako se dela z državnimi firmami tisti ki jo vodijo jo uničijo da jo lahko pozneje zelo poceni kupijo. Jan daj bog da bi bili ti in tvoji otroci hlapci v kapitalističnih tovarnah.
25.2.2015OceniJan 
Ni krščansko molit za nesrečo drugega. Če si pa ateist: ni človeško. Poznam poslovanje Pekarne Grosuplje z Mercatorjem in to kar sem napisal lahko preveriš.
25.2.2015OceniTodoroć 
Umazani posli so se dogajali dalj časa da je lahko hrvaški državlajn kupil Merkator po zelo nizki ceni. Jan je tako? Vse na škodo poštenega delavca. Komentarje lahko pišejo tudi ljudje z zelo nizkim znanjem.
26.2.2015Ocenistane 
le vkup, le vkup uboga gmajna.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava