kronika

Na Kandijski cesti avto v pešca

26.2.2015 | 07:05 | M. K.

Na Kandijski cesti avto v pešca

Včeraj ob 14.04 uri je na Kandijski cesti v Novem mestu osebno vozilo trčilo v pešca. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega pešca oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico. O dogodku so bili obveščeni policisti.

Gorelo v dimniku in avtomobilu

Ob 20.50 so na Ljubljanski cesti v Grosupljem zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Grosuplje so pogasili ogenj v peči in odprli ostrešje zaradi tlenja izolacije. Tlečo izolacijo so odstranili in pogasili ožgane tramove ostrešja ter preventivno pregledali ostale prostore s termo kamero in prezračili stanovanjski objekt.

Sinoči ob 21.13 je v ulici Brezje v Novem mestu gorelo osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so požar pogasili.

Cesta pod vodo

Reka Krka je poplavila vozišče regionalne ceste Kostanjevica na Krki - Zameško, cesta je s postavljeno ustrezno signalizacijo zaprta za ves promet.

Včeraj ob 16.35 so v Zalogu, občina Straža, gasilci PGD Vavta vas odstranili vejevje, ki je ogrožalo lesen most čez reko Krko.

Že ob 10.30 pa je zaradi okvare na vodovodnem omrežju bila prekinjena oskrba s pitno vodo v naseljih Loke, Potok in Vrh pri Ljubnu v občini Novo mesto. Delavci Komunale so napako odpravili do 13. ure.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava